Vera Wang
Actualitate

Vera Wang / Profimedia Images

Vera Wang, imagine rară pe rețelele sociale alături de fiicele ei. Fanii au reacționat imediat: „Parcă sunteți surori!”

Al Doilea Război Mondial reprezenta o amintire proaspătă când Vera Wang s-a născut în 1949, dar celebra creatoare de modă a dovedit în repetate rânduri că vârsta este doar un număr pentru ea.

Vera Wang are 74 de ani, dar ar putea fi confundată cu ușurință cu o tânără de 35 de ani, iar dovadă este imaginea postată pe rețelele sociale de Crăciun, în cadrul căreia apare alături de fiicele ei - Cecilia, de 33 de ani și Josephine Becker, de 30 de ani.

Citește și: Calista Flockhart are și acum același zâmbet și silueta lui Ally McBeal. A apărut pe covorul roșu într-o fustă purtată și în 1999

Chiar dacă diferența de vârstă dintre ele este de peste 40 de ani, acestea ar putea fi considerate cu ușurință drept surori, nu mamă și fiică, deoarece creatoarea de modă reușește să se mențină într-o formă de invidiat.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Are 73 de ani, dar arată ca o puștoaică. Vera Wang, fabuloasă într-o rochie mini, la gala de decernare a premiilor CFDA

„Eu și fetele mele. Atât de fericite împreună”, a scris creatoarea de modă în dreptul fotografiei în cadrul căreia apare alături de fiicele pe care le-a adoptat alături de Arthur Becker, dezvoltator imobiliar, de care a divorțat în 2012.

În imaginile respective, ele poartă rochii cu paiete lungi, albastre, iar fetele și-au accesorizat ținutele cu niște căciuli de Moș Crăciun cu blană.

„Sunteți superbe!”, „O familie frumoasă!”, „Arătați divin”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de prietenii virtuali.

Cum se menține Vera Wang în formă

Apreciată mereu pentru felul în care se menține în formă chiar și la 74 de ani, Vera Wang a stârnit numeroase comentarii de-a lungul timpului, mulți întrebându-se ce mănâncă pentru a-și păstra silueta. Deși unii s-ar fi așteptat să aibă o dietă sănătoasă și echilibrată, adevărul este altul.

Potrivit declarațiilor făcute de creatoarea de modă, ea nu poate sta departe de mâncarea de la fast-food, iar deseori consumă chiar și  gogoși umplute cu diferite creme.

„Consum mâncare de la fast-food, îmi comand cam de două ori pe săptămână. Îmi plac și acele gogoși umplute cu cremă de vanilie, sunt absolut delicioase”, a spus ea, potrivit Daily Mail.

Citește și: Are 73 de ani, dar arată ca o puștoaică. Vera Wang, fabuloasă într-o rochie mini, la gala de decernare a premiilor CFDA

Anterior, în 2020, ea a dezvăluit că secretele siluetei pe care o are constă în „muncă, somn, cocktail cu vodcă și lipsa expunerii la soare”.

Vera Wang

„Practic, eu am lucrat toată viața mea, mereu a fost despre muncă. Cred că programul aglomerat mă ajută să mă păstrez tânără și stimulată. Muncesc multe ore, am crescut două fiice. Cred că faptul că am fost mereu aglomerată a fost antidotul pentru sănătate”, a mai mărturisit ea.

Într-un interviu pentru Daily Mail, ea a mărturisit că nu îi este teamă de felul în care ar putea să îmbătrânească, ci mai degrabă de afecțiunile neurologice pe care le-ar putea dezvolta.

Citește și: O bunică de 53 de ani, care se mândrește cu o siluetă de invidiat, e criticată dur: „Îmi spun să pun haine pe mine!”

„Nu sunt preocupată de cum arăt. Îmi iubesc serviciul, sunt pasionată de munca mea, îmi iubesc prietenii și fiicele. Am o viață împlinită”, spunea ea, precizând că o îngrijorează mai tare afecțiunile neurologice care pot să apară odată cu înaintarea în vârstă.

Etichete: craciun , vera wang , fiice , aparitie

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri