Vera Wang
Divertisment

Vera Wang / Getty Images

Are 73 de ani, dar arată ca o puștoaică. Vera Wang, fabuloasă într-o rochie mini, la gala de decernare a premiilor CFDA

Timpul pare să stea pe loc pentru Vera Wang, celebra creatoare de modă. În vârstă de 73 de ani, aceasta a întors privirile luni seară, când a luat parte la un eveniment din New York, unde a purtat o ținută nonconformistă, ce i-a pus în valoare silueta.

Vera Wang, celebra creatoare de modă în vârstă de 73 de ani, a fost prezentă la gala de decernare a premiilor CFDA, ce s-a desfășurat în New York. Aceasta a ales să poarte o rochie scurtă, pusă în valoare de bretele subțiri ce-i subliniau bustul, dar și de un decupaj în dreptul abdomenului.

Vera Wang, fabuloasă la la gala de decernare a premiilor CFDA
Vera Wang, fabuloasă la la gala de decernare a premiilor CFDA / Profimedia Images

Citește și: Creatoarea de moda Vera Wang a impresionat cu silueta ei la 70 de ani. Cum arata si care e secretul sau

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 16:20.

Totodată, creatoarea de modă a ales să-și asorteze rochia cu niște dresuri lungi și niște pantofi cu platforme, iar părul și l-a împletit în două codițe, ceea ce i-a oferit un aer și mai tineresc. În plus, acesteia nu i-au lipsit nici ochelarii de soare.

Vera Wang, fabuloasă la la gala de decernare a premiilor CFDA
Vera Wang, fabuloasă la la gala de decernare a premiilor CFDA / Profimedia Images

Vera Wang a vrut să devină patinatoare

Nu mulți știu, dar Vera Wang a crescut pregătindu-se riguros să devină patinatoare, ba chiar a încercat să se alăture echipei olimpice americane din 1968. Nu a reușit, așa că și-a regândit prioritățile profesionale.

Citește și: O creatoare de modă a pozat în costum de baie la 74 de ani: ”Asumă-ți vârsta, e dovada că ai trăit!” Imaginea inedită e virală

Ca adult, a petrecut 15 ani lucrând pe postul de editor de modă la Vogue, apoi ca director de design pentru Ralph Lauren. Ulterior, și-a deschis un magazin cu rochii de mireasă, care s-a dezvoltat într-un brand de modă de sine stătător, ce îi poartă numele.

Vera Wang a transformat un simplu butic într-un imperiu de modă și lifestyle, cu o valoare generală estimată la peste 1 miliard de dolari.

Etichete: vera wang , rochie scurta

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri