Alina Kabaeva și Vladimir Putin
Actualitate

Alina Kabaeva și Vladimir Putin / Profimedia Images

Vladimir Putin, tată din nou la aproape 70 de ani?! Alina Kabaeva, presupusa lui iubită, ar fi însărcinată

Vladimir Putin, președintele rus în vârstă de aproape 70 de ani, s-ar pregăti să devină din nou tată. Potrivit presei internaționale, liderul rus și presupusa sa iubită, fosta gimnastă Alina Kabaeva, ar urma să devină părinții unei fetițe.

Potrivit Newsweek, vestea nu l-ar fi încântat deloc pe președintele rus, care în luna octombrie a acestui an va împlini 70 de ani, întrucât acesta consideră că are destule fete.

”Am spus deja că Alina Kabaeva, iubita preşedintelui Rusiei, este însărcinată. Ieri a devenit cunoscut sexul copilului. Este vorba de o fată. Vestea nu i-a plăcut deloc viitorului tată, care a spus că are deja destui copii şi cu atât mai mult fiice”, a fost mesajul făcut public pe Telegram de persoane din interiorul Kremlinului.

Citește și:Dezvăluiri neașteptate despre presupusa iubită a lui Vladimir Putin. Motivul pentru care e implorată de prietene să plece la Moscova

Vladimir Putin, care a divorțat de soția sa, Liudmila Aleksandrovna Ocheretnaya în 2013, după 30 de căsnicie, a negat că are o relație cu fosta gimnastă Alina Kabaeva. De asemenea, ea a refuzat să spună dacă are sau dacă a avut o relație cu liderul rus.

Vladimir Putin, Alina Kabaeva
Vladimir Putin, Alina Kabaeva / Foto: Profimedia

Citește și: Alina Kabaeva, presupusa iubită a lui Vladimir Putin, apariție publică rară. Cum și-a arătat sprijinul față de invazia rusă

Alina Kabaeva și Vladimir Putin ar avea doi copii împreună

Ani de zile la rând s-a vorbit despre relația dintre Alina Kabaeva și președintele rus, Vladimir Putin, iar acum au apărut noi informații. Potrivit presei internaționale, aceștia au împreună doi copii, mai exact doi băieți.

Potrivit Daily Mail, Vladimir Putin, președintele rus care a ordonat invadarea Ucrainei, este tatăl a doi băieți pe care-i are din relația cu gimnasta Alina Kabaeva. Primul lui fiu a venit pe lume în secret, în Elveția, în 2015. Atunci au fost desfășurate numeroase forțe de securitate, potrivit unui obstetrician care s-a aflat în sala de nașteri.

De cealaltă parte, însă, al doilea fiu al lui Vladimir Putin s-a născut la Moscova, în 2019, însă același specialist a zburat în Rusia pentru a asista la naștere.

Citește și: Alina Kabaeva, presupusa iubită a lui Vladimir Putin, apariție publică rară. Cum și-a arătat sprijinul față de invazia rusă

Aceste informații au apărut în urma unei investigații ce a fost realizată de jurnaliști de la ziarul Sonntagszeitung din Elveția.

Vladimir Putin, care va împlini 70 de ani în următoarele luni, a negat că are o relație cu Alina Kabaeva, gimnasta în vârstă de 38 de ani, care are în palmares o medalie de aur de la Jocurile Olimpice.

Liderul rus și-a ascuns relația cu Alina Kabaeva de alegători și nu a fost prezent la niciuna dintre nașteri. Același raport nu a confirmat, însă, zvonurile apărute în ultimii ani în presa internațională, care sugerau că în 2019, Vladimir Putin a devenit tată de gemeni. Potrivit acestui raport, în schimb, acesta ar avea un singur fiu.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri