A început bătălia pentru custodia fiicelor minore ale Lisei Marie Presley. Cu cine se luptă tatăl fetelor de 14 ani

După moartea Lisei Marie Presley, la numai 54 de ani, a rămas de dezbătut un subiect important și dureros: custodia fiicelor ei gemene, Finley și Harper, care au 14 ani. Lupta se dă între tatăl minorelor, Michael Lockwood, și Danny Keough, primul soț al Lisei, care se considera un bun tată vitreg pentru fete.

Lisa Marie avea 60% din custodia gemenelor care locuiau cu ea, în timp ce tatăl lor are 40%. Acum, după moartea cântăreței, Michael Lockwood este pregătit să se adreseze instanței pentru a primi custodia exclusivă. Acest lucru nu s-ar întâmpla dacă un judecător nu l-ar considera potrivit pentru a se ocupa de fete.

Citește și: Lisa Marie Presley, o viață marcată de drame: pierderea persoanelor dragi, mariaje eșuate, droguri. Sinuciderea fiului ei a distrus-o

Lisa Marie Presley și Michael Lockwood, ultimul ei soț. / Foto: Profimedia

Zvonurile spun că Danny Keough, primul soț al Lisei, și fiica acestuia, Riley (33 de ani), ar putea, de asemenea, să ceară custodia. Gemenele sunt îndeajuns de mari pentru ca judecătorul să le asculte preferința.

Michael Lockwood este al patrulea soț al fiicei lui Elvis. Cei doi s-au despărțit în 2016, însă și acum erau în conflict, pentru că bărbatul cerea 40.000 de dolari pe lună ca pensie alimentară pentru copii și refuza să divorțeze. În 2021, Lisa Marie i-a cerut unui judecător să o declare singură din punct de vedere legal, pentru că nu existau șanse să se împace cu fostul partner și-și dorea să meargă mai departe cu viața ei, scrie Daily Mail. Acuzații de abuz de droguri au fost aruncate în timpul procesului de divorț.

Citește și: Ultimele imagini cu Lisa Marie Presley. A participat la Globurile de Aur cu două zile înainte să moară și a plâns în public

Lisa Marie Presley a murit la 54 de ani 

Vestea morții Lisei Marie a fost dată chiar de mama ei, Priscilla Presley. "Cu inima plină de durere trebuie să împărtăşesc vestea devastatoare: draga mea fiică Lisa Marie ne-a părăsit. Ea a fost cea mai pasionată, puternică și iubitoare femeie pe care am cunoscut-o vreodată. Cerem intimitate în timp ce încercăm să facem față acestei pierderi profunde. Vă mulțumim pentru dragoste și rugăciuni", a transmis Priscilla, într-un comunicat trimis revistei People.

Fiica "Regelui" fusese transportată de urgenţă la spital, joi dimineaţă, potrivit unui mesaj postat mai devreme tot de mama ei pe reţelele sociale. Lisa Marie Presley era în stare de "inconştienţă" când menajera a descoperit-o în casa ei din Calabasas, Los Angeles.

Fostul ei soţ, Danny Keough, care locuieşte pe aceeași proprietate, a fost cel care a resuscitat-o până la sosirea paramedicilor care au transportat-o la spital.

În urma ei au rămas cele trei fiice și mama ei, Priscilla.

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.