Ce simte cu adevărat Kate Middleton despre separarea prințului Harry și a lui Meghan Markle de familia regală: "A fost stresant"

Relația dintre prințul Harry, Meghan Markle și restul familiei regale a devenit un factor de stres și pentru Kate Middleton. Deși în public sunt cu toții impecabili, afișează zâmbete largi și nu discută desprre înstrăinarea celor doi de restul familiei, în spatele ușilor închise este imposibil să nu existe discuții pe această temă.

De când Harry și Meghan au renunțat la rolurile lor în cadrul monarhiei britanice, Kate și William au preluat și mai multe atribuții, participă la mai multe activități și au devenit "fața" unor evenimente mari. Pe lângă îndatoririle publice, cei doi au de gestionat și viața de familie.

Citește și: Kate Middleton și prințul William, gestul care arată cât sunt de îndrăgostiți. Imaginea care demonstrează chimia dintre ei

Kate Middleton, prințul William, prințul Harry și Meghan Markle, de Crăciun. în 2018 / Foto: Profimedia

De când prințul Harry și soția sa au plecat din Marea Britanie și au ales o viață diferită în SUA, situația în Regat a devenit mai tensionată, iar relația rece dintre Harry și fratele său, prințul William, se răsfrânge și asupra celor din jur. Partea bună a acestei situații este că William și Kate au devenit și mai apropiați.

"Kate a fost foarte, foarte supărată. Tot ce se întâmplă cu Harry și Meghan a fost foarte stresant, însă i-a adus pe ea și William mai aproape unul de celălalt. A fost tristă pentru că l-a văzut pe William atât de supărat. Să-și vadă soțul așa distras a fost greu", a declarat un prieten de-al ducesei de Cambridge pentru People.

Kate Middleton se uită cu admirație și dragoste la soțul ei, prințul William. / Foto: Profimedia

Luna trecută, când a fost întrebată despre cumnatul său și soția acestuia, Kate Middleton a schimbat rapid subiectul.

Citește și: Adevărul despre relația dintre Meghan Markle și Kate Middleton. Ce s-a întâmplat între ele după venirea pe lume a micuței Lilibet

Foto: Profimedia, Getty Images

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.