Meghan Markle, prințul Harry, prințul Wiliam și Kate Middleton/ Getty Images
Divertisment

Meghan Markle, prințul Harry, prințul Wiliam și Kate Middleton/ Getty Images

Adevărul despre relația dintre Kate Middleton și prințul Harry și Meghan. Ce le spunea prietenilor înainte de interviul exploziv

Au trecut aproape trei luni de zile de la difuzarea interviului exploziv acordat de Meghan Markle și de prințul Harry lui Oprah Winfrey, iar acum apar noi dezvăluiri. Mai exact, Kate Middleton le-ar fi spus prietenilor ei că ”nu e prea târziu să-i aducă pe Meghan Markle și pe Harry înapoi”.

Potrvit Daily Mail, Kate Middleton, soția prințului William, ar fi încercat să liniștească lucrurile în familia regală și și-ar fi dorit ca Meghan Markle și prințul Harry să revină acasă.

”Am fost informată că ducesa de Cambridge le spunea prietenilor săi că nu e prea târziu ca Meghan Markle și prințul Harry să vină înapoi. Se întâmpla înainte de difuzarea interviului acordat de cei doi lui Oprah Winfrey.”, a declarat Camilla Tominey, potrvit sursei citate.

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Citește și: Un bărbat susține că este fiul secret al prințului Charles și al Camillei. Reacția internauților, inedită: ”Are ochii Reginei!”

Aceasta a precizat, de asemenea, că ducesa de Cambridge a încercat să fie mereu pacifistă. Mai mult de atât, ea a dezvăluit că după declarațiile explozive făcute de Meghan Markle în timpul interviului acordat lui Oprah, Kate a încercat să-i apropie pe Harry și pe William, la funeraliile bunicului lor, prințul Philip.

Aceste declarații vin după ce Gary Goldsmith, unchiul lui Kate Middleton, a dezvăluit că ducesa de Cambridge este ”un excelent arbritru” și a subliniat că ea a făcut tot ce a putut pentru ca lucrurile să meargă bine între soțul ei și fratele lui.

Citește și: Prințul Harry trebuie să înceteze atacurile la adresa familiei sale. Ce se va întâmpla când ducele de Sussex va reveni în Anglia

Ce a declarat Meghan Markle despre Kate Middleton

Deși în presă circulau zvonuri potrivit cărora Kate ar fi plâns din cauza lui Meghan, povestea a fost, de fapt, invers. ”Au trecut aproape trei luni de zile de la difuzarea interviului exploziv acordat de Meghan Markle și de prințul Harry lui Oprah Winfrey, iar acum apar noi dezvăluiri. Mai exact, Kate Middleton le-ar fi spus prietenilor ei că ”nu e prea târziu să-i aducă pe Meghan Markle și pe Harry înapoi”.”, a spus Meghan.

”Și am crezut, în contextul a tot ceea ce se întâmpla în zilele dinaintea nunții, că nu a avut sens să nu facă orice – ceea ce toată lumea făcea de altfel, pentru a fi susținătoare, știind prin ce treceam cu tatăl meu și tot restul.” Meghan a mai dezvăluit că nu vrea „să fie disprețuitoare față de nimeni”, dar că zilele dinaintea nunții au fost „foarte dificile”. Fosta actriță a precizat de asemenea că Ducesa de Cambridge și-a cerut iertare trimițându-i flori și că știrea a apărut la 6-7 luni de la incident.

Citește și: O scrisoare lăsată de prințesa Diana dezvăluie legătura specială dintre Harry și William. Ce spunea Lady Di despre cei doi

”Era supărată din cauza a ceva, dar ea deținea respectivul lucru, și și-a cerut iertare”, a continuat Meghan. „Mi-a oferit flori și un bilet în care și-a cerut iertare. A făcut ce aș fi făcut și eu dacă aș fi știut că am rănit pe cineva, corect, mi-aș fi asumat. A fost șocant că știrea a apărut la câte, 6, 7 luni de la nunta noastră?

Tot Meghan i-a mai mărturisit lui Oprah că Ducesa de Cambridge este „o persoană bună”, iar că presa britanică vrea doar să găsească un erou și un personaj negativ. „Cred că majoritatea a ceea ce am văzut are legătură cu polaritatea. Dacă mă iubești pe mine, nu trebuie să o urăști pe ea, iar dacă o iubești pe ea, nu trebuie să mă urăști pe mine.”

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?