meghan markle
Divertisment

Meghan Markle se afla in fruntea clasamentului celor mai stilate personalitati ale anului 2019. Din acest top nu mai face parte nicio alta reprezentanta regala si cuprinde nume precum Kylie Jenner, Zendaya, Cardi B, Billie Eilish.

Adevărul despre relația dintre Meghan Markle și Kate Middleton. Ce s-a întâmplat între ele după venirea pe lume a micuței Lilibet

Despre tensiunile dintre Meghan Markle și Kate Middleton s-a vorbit mult de-a lungul timpului, mai ales după ce soția prințului Harry a vorbit despre discuțiile pe care le-a avut cu aceasta. Acum, însă, relația lor s-ar fi îmbunătățit, potrivit unei surse citate de US Weekly.

După luni de zile în care s-a spus că Meghan Markle și Kate Middleton au avut o relație tensionată, lucrurile par să se fi liniștit între ele, potrivit unei surse apropiate celor două.

Citește și: VIDEO Imaginile pe care Meghan Markle le-ar vrea uitate. O ședință foto din 2013 a pus-o într-o situație inconfortabilă

”Tensiunile s-au domolită între Meghan și Kate.”, a dezvăluit o sursă apropiată celor două, care a continuat șirul dezvăluirilor: ”Kate i-a trimis un cadou pentru bebeluș. Chiar sunt bine acum și au vorbit de câteva ori de când a venit pe lume Lilibet.”, a mai adăugat sursa respectivă.

Meghan Markle, în interviul acordat lui Oprah: ”Kate m-a făcut să plâng!”

Citește și: Adevărul despre trecutul amoros al lui Meghan Markle. Ce dezvăluiri a făcut Joshua, bărbatul cu care a avut o relație în adolescență

În interviul exclusiv cu Oprah Winfrey, Maghan Markle a lămurit un episod cotroversat petrecut la nunta ducilor de Sussex. Până acum toată lumea a crezut că Meghan a făcut-o pe Kate să plângă din cauza rochiei micuței Charlotte, care juca rolul de domnișoară de onoare. Se pare că lucrurile s-au petrecut tocmai invers. ”Kate m-a făcut să plâng”, a declarat Meghan.

Citește și: Meghan Markle, pusă la punct de o biografă a familiei regale: ”Ar fi trebuit să stea de vorbă cu un psihiatru, nu cu Oprah Winfrey!”

Meghan Markle (39 de ani) a declarat, în interviul-bombă cu Oprah Winfrey, că mica dispută dintre ea și Kate s-a petrecut exact invers față de cum a fost prezentată în presă în ultimii ani. Totul s-a întâmplat cu puțin timp înaintea nunții, o perioadă încărcată pentru amândouă ducesele. Kate tocmai devenise mamă pentru a treia oară, iar Meghan avea de înfruntat un adevărat uragan mediatic provocat de tatăl ei, care se lăsase păcălit de paparazzii britanici.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri