Cum a reacționat micul prinț Louis când a aflat de moartea străbunicii sale. Kate Middleton a dezvăluit cuvintele lui venite din suflet

Moartea reginei Elisabeta a II-a a îmbrăcat în haine de doliu întreg Regatul Unit al Marii Britanii, dar nimeni nu resimte dispariția ei mai mult decât familia sa. Dacă adulții înțeleg mai bine cele întâmplate și ciclul vieții, copiii interpretează în manieră personală un asemenea eveniment. Așa a făcut și prințul Louis, care a topit-o pe mama lui, Kate Middleton, cu doar câteva cuvinte.

Regina Elisabeta a II-a și prințul Philip au avut patru copii, opt nepoți și 12 strănepoți. Copiii prințului William și ai lui Kate Middleton au fost cel mai mult în prezența suveranei britanice, motiv pentru care au și legat o relație aparte. 

Citește și: Mutrițele delicioase ale prințului Louis au furat toată atenția la Jubileul reginei. Puștiul și Elisabeta a II-a au o relație aparte

Regina a încercat să-i distragă atenția lui Louis. / Foto: Profimedia

Louis, mezinul de patru ani al prințului și prințesei de Wales, a oferit în urmă cu doar trei luni câteva scene adorabile alături de străbunica lui, pe balconul de la Buckingham Palace. În timpul Jubileului de Platină, Louis și Elisabeta a II-a au schimbat zâmbete și cuvinte numai de ei știute.

Acum, după moartea suveranei britanice, micul prinț și-a luat mama prin surprindere cu propria lui interpretare a dispariției Elisabetei. În timp ce vorbea cu mulțimea strânsă la Windsor, pentru a o omagia pe regină, Kate Middleton a dezvăluit ce i-a spus mezinul ei: " A fost atât de dulce. Mi-a zis: 'Mami nu-ți face griji. Acum, buni este cu străbunicul'".

Citește și: De ce nu a mers Kate Middleton în Scoția, alături de soțul ei, pentru a fi lângă regina Elisabeta a II-a. Cele două se admirau reciproc

Prințul Philip a murit în aprilie 2021, iar regina Elisabeta a II-a s-a stins în septembrie 2022

Regina Elisabeta a II-a a murit în 8 septembrie 2022, la vârsta de  96 de ani, după ce starea ei de sănătate se degradase în ultimele luni. La ultima ei ieșire publică, în 6 septembrie, când a întâmpinat-o pe Liz Truss, noul premier britanic, la Balmoral, imaginile au arătat-o mai fragilă ca oricând. 

Citește și: Ultimele fotografii cu regina Elisabeta a II-a în viață.Detaliul care a stârnit îngrijorare, dar pe care toți l-au pus pe seama vârstei

Elisabeta a II-a și prințul Philip / Foto: Profimedia

Elisabeta a II-a a fost cel mai longeviv monarh britanic, devenind iubită și respectată și dincolo de granițe. Aceasta a declarat iubire și credință veșnică monarhiei, motiv pentru care a spus întotdeauna că va domni până la moarte, așa cum s-a și întâmplat.

"Regina a murit în liniște la Balmoral în această după-amiază. Regele și regina consoartă vor rămâne la Balmoral în această seară și se vor întoarce la Londra mâine. Joi, 8 septembrie", a apărut imediat și pe site-ul oficial al Casei Regale, care a îmbrăcat haine de doliu.

Soțul ei, prințul Philip, a murit în aprilie 2021, cu doar câteva luni înainte de a împlini 100 de ani.

Citește și: Un preot care s-a întâlnit cu regina Elisabeta în weekend, dezvăluiri neașteptate:”A fost un șoc să aflu că e bolnavă!”

Foto: Profimedia

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.