Cum arată astăzi, la 72 de ani, Ivana, fosta soție a lui Donald Trump. A ieșit într-o ținută tinerească pe străzile din New York

Prima soție a lui Donal Trump, Ivana, s-a născut în 1949 în Cehoslovacia, Cehia de astăzi, unde a și absolvit Universitatea Carol din Praga. A fost căsătorită cu un agent imobiliar, pentru scurt timp, iar după despărțire s-a mutat în Canada, unde a devenit model. Pe Donald Trump l-a cunoscut în New York, iar de atunci viața ei s-a schimbat radical.

Cu afaceristul s-a măritat în 1977 și a devenit mama celor trei copii mai mari ai fostului președinte american, Ivanka, Eric și Donald Trump Jr. Cuplul a divorțat în 1992, în urma unui proces care a ținut prima pagină a tabloidelor.

Citește și: Ivanka Trump, gesturi drăgăstoase față de soțul său. Fiica lui Donald Trump zâmbește mai mult de când nu mai lucrează la Casa Albă

Ivana s-a implicat și în afacerile lui Donald Trump, fiind cea care a supravegheat lucrările de decorare a tuturor hotelurilor familiei. Alături de soțul ei a format unul dintre cele mai urmărite cupluri ale anilor '80, aceștia fiind deseori urmăriți de paparazzi.

Ce a făcut Ivana după divorțul de Donald Trump

Celebritatea Ivanei nu s-a sfârșit după divorț. A devenit autoarea unei reviste de lifestyle și a semnat mai multe articole motivaționale. Ba mai mult, în 1996 a apărut și în filmul "The First Wives Club", a scris cărți și s-a implicat în afacerile cu haine, bijuterii și cosmetice. A mai fost căsătorită de două ori, cu italienii Riccardo Mazzucchelli și Rossano Rubicondi.

Citește și: Cum s-a simțit Melania Trump când a părăsit Casa Albă. Ce are de gând să facă dacă soțul ei va candida din nou la președinția SUA

Ivana Trump a rămas o femeie cochetă și atentă la cum arată. / Foto: Profimedia

Și astăzi, la 72 de ani, Ivana Trump este la fel de cochetă și de atentă la imaginea ei. Recent, a fost zărită și pozată de paparazzi pe străzile din New York, în timpul unei plimbări de una singură. S-a îmbrăcat mai degrabă ca o tinerică, într-o salopetă din denim, pe care a completat-o cu accesorii colorate, balerini lăcuiți și o geantă scumpă, de brand. Ochii i-au fost conturați îndrăzneț, cu roz și negru, iar părul i-a fost atent tapat și prins în coafura ei obișnuită, conturând astfel un look de neignorat.

Foto: Profimedia

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.