Dana Rogoz, despre viața cu doi copii: "Mi-e mult mai simplu decât mi-am imaginat". E topită după relația dintre fiul și fiica ei

Apreciată de când era o copilă și devenea iubită grație energiei afișate la emisiunea "Abracadabra", Dana Rogoz a rămas în atenția publicului încă de atunci. Actrița are astăzi 37 de ani, este căsătorită cu regizorul Radu Dragomir, alături de care are doi copii, și se bucură în continuare de popularitate și de apropierea de public, indiferent că este pe scenă sau pe rețelele sociale.

Citește și: Dana Rogoz, poze neretușate în costum de baie. Ce vorbe urâte a auzit de-a lungul anilor: “Ți se văd coastele! Ești anorexică?”

Zilele trecute, vedeta a făcut o mărturisire legată de familia ei. De aproape trei ani, Dana este mamă de doi, după ce în mai 2020 a născut o fetiță pe care a numit-o Lia. Acum, actrița spune că viața cu doi copii e mai ușoară decât se aștepta, iar asta pentru că are parte de ajutorul fiului cel mare, Vlad, care își adoră surioara.

"Mi-e mult mai simplu cu doi copii decât mi-am imaginat, iar asta în primul rând datorită lui. E fratele mai mare perfect. Nu merge la locul de joacă fără ea, că nu e amuzant să se dea singur pe toate toboganele alea, fără să nu o aibă în brațe pe surioara lui. Dacă ea se lovește mai tare și plânge de durere, aproape că plânge și el pentru ea. Iar dacă se întâmplă să fie un spectacol (de exemplu, cel de baloane de săpun de azi), iar ea să doarmă, cu greu îl oprim să nu o trezească, pentru că el știe că ei i-ar plăcea foarte mult să îl vadă. Și când îmi amintesc câte griji mi-am făcut pentru cum o va primi pe Lia în viața lui", a scris Dana pe rețelele sociale, unde face deseori destăinuiri despre viața de familie și, mai ales, despre copiii ei.

Citește și: Dana Rogoz, despre diferența de vârstă dintre ea și Radu Dragomir. Cum mențin pasiunea în cuplu: „Astea sunt nebuniile noastre”

Dana Rogoz (37 de ani) și Radu Dragomir (56 de ani) au reușit de-a lungul timpului să-și mențină „flacăra iubirii” aprinsă, iar acum se pot mândri deja cu 11 ani de căsnicie.

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.