dana rogoz
Divertisment

Dana Rogoz a vorbit pe internet despre cuvintele urâte auzite despre corpul ei. / Foto: Instagram

Dana Rogoz, poze neretușate în costum de baie. Ce vorbe urâte a auzit de-a lungul anilor: "Ți se văd coastele! Ești anorexică?"

Dana Rogoz este una dintre cele mai urmărite persoane publice de pe rețelele sociale. Actrița împărtășește cu admiratorii săi de pe Instagram crâmpeie din viața de familie, dar și momente sensibile sau campanii de imagine care, de cele mai multe ori, ascund o poveste trăită chiar de ea.

Cea mai recentă postare a Danei Rogoz o arată în câteva poze în costum de baie, toate neretușate și făcute de soțul ei. În acest fel, șatena a vrut să atragă atenția asupra faptului că nu a fost ferită de a auzi cuvinte urâte la adresa felului în care arată și a vrut să le încurajeze pe toate femeile să se simtă bine în corpurile lor, fără a le păsa de comentariile venite din exterior.

Citește și: Dana Rogoz, reacție neașteptată după ce a fost acuzată de fani că ar fi apelat la intervenții estetice: ”Nu mi-am făcut nimic!”

dana rogoz
Dana Rogoz, poze needitate în costum de baie. / Foto: Instagram

"'Ești prea slabă'. 'Ți se văd coastele'. 'Mai mănâncă și tu ceva'. 'Ești anorexică?' Pe toate le-am auzit, dar odată cu trecerea anilor am început să mă simt din ce în ce mai bine în pielea mea. Și e pur și simplu o chestiune de cum m-am setat. În adolescență mă comparam continuu cu modelele din revistă și ba nu-mi plăceau picioarele mele, ba mi se părea că am șoldurile prea late, genunchii ciudați, gambe prea mari, sânii prea mici... Atunci îmi era rușine să port șort, ca nu cumva să ma așez la un moment dat picior peste picior și să mi se vadă punctele de celulită. Deși aveam evident un tonus mult mai bun, al vârstei. Acum râd relaxată, pentru că am înțeles că cel mai important e să fim sănătoase la trup și la minte. În rest, fiecare decide pentru el care e forma corpului în care se simte bine. Corect?", a scris Dana Rogoz pe Instagram, în dreptul instantaneelor făcute pe terasa unui hotel din București.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Elena Băsescu și cei trei copii, vacanță de vis în Bucovina. Internauții, cuceriți de apropierea lor: “O mamă deosebită”

"Pozele sunt neretușate, dar am noroc de un soț care știe să mă fotografieze cât să mă avantajeze. Ah, și nu era nici ora la care lumina vine de sus... ca în cabinele de probă. Vă doresc să vă bucurați de vara asta și să vă simțiți bine în costum de baie pe plajă, dar și la cină, pe covor roșu... oriunde și oricum ați fi îmbrăcate! O viață avem", a încheiat Dana postarea care i-a adus multe laude și "inimioare".

Foto: Facebook, Instagram

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri