dana rogoz
Divertisment

Dana Rogoz / Foto: Facebook

Dana Rogoz are un obicei superb de la care nu se abate niciodată de 1 martie. E ziua în care s-a născut fiul ei: "Te iubim infinit"

Actrița Dana Rogoz, devenită și influencer pe Instagram, e foarte deschisă cu admiratorii pe care i-a strâns încă de când era o copilă și apărea în emisiunea "Abracadabra". A urmat, mai târziu, rolul lui Mimi din serialul "La Bloc", care a contribuit mult la capitalul de imagine. Acum, Dana este o femeie împlinită în vârstă de 37 de ani, căsătorită cu bărbatul pe care-l iubește de 18 ani, alături de care are doi copii pe care-i adoră. În plus, joacă în piese de teatru și, recent, a filmat alături de Anthony Delon și Mickey Rourke pentru pelicula "21 de rubini".

Pe lângă carieră, ceea ce-i aduce cea mai mare bucurie Danei este familia ei. 1 martie este o zi cu totul specială pentru ea, căci, pe lângă însemnătatea pe care o are pentru toată lumea, pentru ea este egală cu momentul în care a devenit mamă.

Citește și: Dana Rogoz, poze neretușate în costum de baie. Ce vorbe urâte a auzit de-a lungul anilor: “Ți se văd coastele! Ești anorexică?”

Samanthe Pynn e pasionată de Vânătoarea de case. Hai cu ea pe DIGI Life și Digi Online, să vezi ce exemplare îi atrag atenția, azi de la 16:35.

În urmă cu nouă ani, Dana Rogoz își ținea în brațe primul copil, un băiețel pe nume Vlad. Începând cu vârsta de un an a puștiului, actrița și soțul ei, Radu, au împământenit o tradiție de suflet pentru relația mamă-fiu. În fiecare 1 martie, Radu îi pozează pe Dana și pe Vlad în aceeași postură, la Muzeul de Artă Contemporană, în dreptul aceleiași ferestre, fiecare cu câte un picior pe o scară albă.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 
"9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1... La mulți ani, Vlad! Ai adus atât de multă fericire în viața noastră, atât de multă emoție, atât de mult bine, frumos, curaj, magic, inedit, speranță, sens, că nu știu cum aș putea să îți mulțumesc vreodată pentru tot. Poate nu întâmplător te-ai născut pe 1 martie. Tu ești un copil ca o zi de primăvară, pe care toată lumea o iubește. Doar că noi avem șansa, alături și prin tine, să trăim această zi de primăvară în fiecare zi a vieții noastre, de 9 ani încoace. Te iubim infinit", a scris Dana Rogoz în dreptul tuturor pozelor pe care le-a făcut, de-a lungul anilor, la MNAC, de ziua de naștere a puștiului ei.
 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri