Demi Rose și-a etalat formele într-un costum de baie decupat. Fanii nu au putut rezista fără să comenteze

Demi Rose și-a arătat formele lucrate într-un costum de baie decupat, în timp ce se afla pe o plajă din California. Fanii s-au grăbit să comenteze la postarea vedetei. 

Demi Rose nu ratează nicio ocazie pentru a-și etala formele lucrate la sală, mai ales atunci când se află în locații exotice. Recent, modelul în vârstă de 26 de ani i-a amețit pe fani după ce a postat o fotografie pe contul său de Instagram în care își arată picioarele superbe, fiind îmbrăcată într-un costum de baie decupat, cu imprimeu de zebră. 

Citește și: Demi Rose s-a expus într-o ținută transparentă. Topul scurt și pantalonii croșetați au lăsat la vedere multă piele

Se pare că Demi Rose a făcut să crească temperaturile mai mult decât arăta termometrul, atunci când a plecat să se relaxeze într-un resort din California. Modelul a postat o fotografie pe contul de Instagram în care se afla pe o terasă însorită, stând pe un scaun din bambus confortabil, purtând doar un costum de baie și un șal înflorat, arătându-și picioarele bine lucrate, potrivit Daily Mail

Fanii au reacționat imediat la postarea lui Demi Rose. „Priveliștea arată uimitor”/ „Aș vrea să fiu iubitul tău”/ „Esti perfectă”/ „Te ador”, sunt doar câteva din comentariile lăsate de fanii modelului în vârstă de 26 de ani. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Rose (@demirose)

Cum a ajuns cunoscută Demi Rose

Demi Rose a ajuns pentru prima oară în atenția presei de scandal în 2016, când a avut o relație cu rapperul Tyga, care tocmai se despărțise de Kylie Jenner. Paparazzii au fost non stop pe urmele lor, iar de aici înainte Demi nu a mai părăsit niciodată lumina reflectoarelor. Tânăra britanică nu face nimic concret pentru a-și menține celebritatea: este suficient să pozeze în costum de baie pe Instagram și imediat tabloidele preiau conținutul postat de ea.

Citește și: Demi Rose și-a etalat formele într-o rochie foarte mulată, cu un decolteu amețitor. Sute de mii de oameni i-au apreciat pozele

Modelul s-a născut în 27 martie 1995, în Birmingham, Anglia, unde și-a petrecut copilăria. Modelul este fiica cea mare a lui Barrie Mawby și Christine Mawby. Tatăl ei era director bancar, în timp ce mama ei era fost consilier NHS.

Din păcate, tatăl lui Demi a decedat la vârsta de 80 de ani, iar mama ei a murit la vârsta de 63 de ani. Aceștia aveau o casă de 300.000 de lire sterline în Sutton Coldfield, Birmingham.

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.