O tânără a făcut furori pe TikTok după ce a dezvăluit că s-a căsătorit într-o rochie de 116 lei. De ce a luat această decizie

O tânără în vârstă de 27 de ani a devenit cunoscută pe rețelele sociale după ce a ales să căsătorească într-o rochie care a costat nu mai puțin de 24 de dolari, adică puțin peste 115 lei.

Maranda Vandergriff, o tânără în vârstă de 27 de ani, care trăiește în Knoxville, Tennessee, Statele Unite ale Americii, a făcut public un videoclip pe Tik Tok, în care și-a etalat rochia în care s-a căsătorit și pentru care a plătit puțin peste 20 de dolari.

Maranda este pasionată de hainele vintage de când se știe, iar prima dată când s-a îndrăgostit de această rochie a fost în 2014, când a participat la o prezentare de modă organizată de Goodwill, un fel de second hand din SUA. Deși atunci rochia nu avea acea dantelă, Maranda s-a îndrăgostit de creația vestimentară și nu a putut să și-o scoată din cap.

Citește și: Carla Bruni și Nicolas Sarkozy, vacanță în Formentera. Fostul președinte francez, la bustul gol pe iaht, soția lui, în blugi scurți

@marandavandy Reply to @shaylynnwatkins8 I found my dream dress at a pretty unusual store #weddingdress #vintageweddingdress #goodwillfinds #vintagewedding #weddingtok #thriftedwedding ♬ Enchanted Forest Walk (3 Min) - CrazeMusic

Astfel, atunci când prezentarea de modă s-a încheiat, rochia a fost scoasă la vânzare pentru suma de 30 de dolari și a decis să o cumpere. Pentru că a fost model, ea a avut un discount de 20 la sută, astfel că a ajuns să plătească pentru ea 24 de dolari.

În ciuda faptului că atunci nu avea planuri de nuntă, ea a cumpărat rochia și a ținut-o în dulap pentru cinci ani, până când partenerul ei, Parker Anderson, a cerut-o de soție.

Fără să stea pe gânduri, ea a decis ca în ziua cea mare să poarte rochia pe care o avea deja în garderobă, însă i-a făcut câteva modificări. Mai exact, mama ei i-a aplicat niște bucăți din dantelă pe care le adusese cu ani în urmă din Anglia și, totodată, a folosit niște mărgele chiar de pe piept. Pentru că bunica ei s-a stins din viață înainte să apuce s-o vadă mireasă, tânăra a folosit una dintre eșarfele ei pentru a-și înfășura buchetul de mireasă. Totodată, ea a purtat pantofii surorii ei.

Citește și: Kitty Spencer, imagini inedite și emoționante de la nunta de lux de acum un an. Milionarul cu care s-a căsătorit are dublul vârstei ei

Deși evenimentul a avut loc în noiembrie 2020, de curând,  tânăra a făcut public un videoclip pe TikTok în care și-a etalat rochia de mireasă, iar utilizatorii au fost impresionați de ceea ce a reușit să facă: ”E absolut superbă!”, ”Ador faptul că ai folosit bucăți din rochia mamei tale, e specială.”, au fost câteva dintre comentariile lăsate în dreptul imaginilor ce au adunat mai bine de un milion de vizualizări. 

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.