O tânără susține că n-a știut că este însărcinată până când n-a intrat în travaliu, în timp ce se afla în club: ”Mulți nu mă cred!”

O femeie în vârstă de 20 de ani susține că nu a știut că este însărcinată până când nu a intrat în travaliu, în timp ce se afla într-un club. Acum ea e mama unui băiețel și e mai fericită ca niciodată.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VWRV (@vivian_wiserv)

Vivian Wise Ruizvelasco, o tânără de 20 de ani, din Mexic, lucra ca asistent de vânzări și se bucura din plin de viața ei, ieșinând în oraș cu iubitul ei, Tonatiuh Gonzalez și alți prieteni, făcând sport și consumând alcool. Totul a luat o întorsătură neașteptată, însă, în urmă cu opt luni, când în timpul unei petreceri, ea a început să se plângă de o durere puternică de stomac. A fost dusă de urgență la spital, iar acolo medicii i-au spus că urmează să nască, potrivit Daily Mail.

Citește și: Vedete care și-au schimbat total înfățișarea, deși nu recunosc că au apelat la operații estetice. Imaginile sunt de necontestat

Femeia a povestit că a fost șocată atunci, mai ales că nu s-a confruntat cu niciun simptom și nu a avut nicio o burtă proeminentă. Acum, însă, este fericită să fie mama unui băiețel pe care l-a numit Matias.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VWRV (@vivian_wiserv)

Ba mai mult, tânăra a povestit toată experiența într-un clip postat pe TikTok, care a devenit viral, fiind vizionat de aproape 17 milioane de ori.

Am aflat că sunt însărcinată în timp ce eram în travaliu. Am fost șocată. Mă întrebam dacă bebelușul era în regulă, mă copleșeau gândurile privind felul în care vă voi descurca cu el, mai ales că n-am avut grijă de un copil niciodată.”, a mai spus ea.

Citește și: Ea este Kim Kardashian de Ucraina. Tânăra de 27 de ani a trecut prin multe intervenții estetice pentru a arăta ca vedeta americană

”El e fiul meu, iar el și partenerul meu sunt iubirea vieții mele. Sunt cele mai bune lucruri care mi s-au întâmplat în viață.”, a mai explicat tânăra, continuând: ”Mulți oameni nu m-au crezut, au considerat că e imposibil sau că totul e o minciună.”, a mai explicat tânăra.

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.