Ea este Kim Kardashian de Ucraina/ Profimedia
Divertisment

Ea este Kim Kardashian de Ucraina/ Profimedia

Ea este Kim Kardashian de Ucraina. Tânăra de 27 de ani a trecut prin multe intervenții estetice pentru a arăta ca vedeta americană

O tânără este numită Kim Kardashian de Ucraina după ce a trecut prin mai multe intervenții estetice pentru a arăta ca vedeta internațională. Modelul are o comunitate de 1,6 milioane de urmăritori pe rețelele de socializare. 

Alena Omovych, în vârstă de 27 de ani, a depus eforturi considerabile pentru a arăta ca idolul ei. Aceasta a fost în centrul atenției încă de când avea 14 ani și lucra ca model, ulterior șocând prin transformările estetice prin care a trecut, ea fiind urmărită de peste un deceniu. 

Născută în orașul ucrainean Lviv, ea a avut până acum trei intervenții mamare, și-a mărit buzele, și-a ridicat pomeții cu ajutorul injecțiilor, și-a corectat linia maxilarului inferior pentru a da o formă ovală și și-a mărit posteriorul. De asemenea, aceasta a mărturisit că talia ei este foarte subțite datorită corsetului pe care îl poartă constant. 

Citește și: O tânără a cheltuit sute de mii de dolari ca să arăte ca o păpușă Barbie reală, iar acum regretă: ”Tânjesc după frumusețea naturală!”

„Am avut șapte operații plastice. Spitalele sunt a doua mea casă. Odată mi-am sărbătorit ziua de naștere într-unul”, a spus ea.

De asemenea, aceasta susține că partenerul său este de acord cu intervențiile estetice și cu formele ei voluptoase, negând zvonurile legate de despărțirea lor care au apărut în tabloidele din Uraina. 

Kim Kardashian de Ucraina a fost criticată online de ruși

Recent, Kim Kardashian de Ucraina a fost criticată în mediul online de internauții ruși, pe fondul neînțelegerilor dintre cele două țări. Aspectul său fizic nu a fost deloc pe placul rușilor, care au asaltat-o cu comentarii răutăcioase pe contul său de pe rețelele de socializare. 

„Odată, Omovych a fost o fată frumoasă, dar în căutarea anumitor valori s-a remodelat pentru a semăna cu un personaj dintr-o carte de benzi desenate înfiorătoare și ridicole. Ea nu este o femeie, ci un personaj dintr-un joc pe calculator pentru proști”, a declarat cunoscutul influencer din Rusia, Lena Miro. 

Citește și: O femeie a folosit cardul de credit al soțului pentru a-și plăti operațiile estetice: ”Acum mă simt, în sfârșit, bine în pielea mea!”

„Sânii ei au dimensiunea dublă, deși unora le place asta. Dar implanturile în fund sunt un coșmar. Ce urmeaza? Un al treilea sân între aceștia doi?”, a comentat un alt internaut la o postare a vedetei. 

„Mi-e frică să-mi imaginez cum vei arăta când vei ajunge la 50 de ani. Erai o fată drăguță, o frumusețe.”, a spus altul. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri