kylie jenner operatii estetice
Divertisment

Kylie Jenner, înainte și după intervențiile estetice / Foto: Profimedia-colaj

Vedete care și-au schimbat total înfățișarea, deși nu recunosc că au apelat la operații estetice. Imaginile sunt de necontestat

Frumusețea naturală este întotdeauna apreciată, însă atunci când natura nu a fost tocmai generoasă, unele persoane apelează la alte metode pentru a se înfrumuseța. Operațiile estetice sunt o practică obișnuită la Hollywood, deși au rămas un subiect tabu – multe celebrități apelează la ele, însă nu vor să admită că și le-au făcut, cu toate că imaginile cu “înainte” și “după” sunt grăitoare.

VEZI SI: Nu s-au sfiit recunoască. Vedetele de la Hollywood care și-au făcut operații estetice și confirmă asta

Vedete care și-au schimbat total înfățișarea

Kylie Jenner

Cel mai “grăitor” exemplu este cel al lui Kylie Jenner. Vedeta și-a făcut prima intervenție încă de când era minoră: avea numai 17 ani când și-a mărit buzele. Inițial a negat acest lucru, apoi a fost nevoită să recunoască. Ulterior, și-a schimbat întreaga fizionomie, iar bustul ei este evident mai mare.

Khloe Kardashian

Operațiile estetice sunt o practică obișnuită în familia Kardashian. Odată “rățușcă cea urâtă” a clanului Kardashian, acum Khloe Kardashian este una dintre cele mai sexy femei din showbiz. Transformarea ei este spectaculoasă.

Kim Kardashian

Deși transformarea nu este atât de spectaculoasă ca la surorile sale mai mici, și Kim Kardashian și-a făcut câteva modificări de efect.

Iggy Azalea

Rapperita australiană este practic alt om. Vedeta este aproape de nerecunoscut în imaginile de la debutul său în muzică, practic și-a schimbat întreaga fizionomie.

Donatella Versace

Deși nu vorbește despre asta, este evident că Donatella Versace a încercat să își păstreze tinerețea cu ajutorul operațiilor estetice. Din păcate, mulți spun că acestea nu sunt tocmai reușite.

VEZI SI: Demi Moore, apariție controversată la show-ul Fendi. Se zvonește că a suferit operatii estetice care i-au distrus chipul

Jennifer Grey

Jennifer Grey, actrița care a interpretat rolul lui Baby în filmul ”Dirty Dancing”, a avut o transformare uimitoare cu ajutorul operațiilor estetice. „Am intrat în sala de operaţie ca o celebritate şi am ieşit o persoană anonim. A fost ca şi cum aş fi intrat într-un program de protecţie a martorilor, devenisem invizibilă”, a spus Jennifer Grey, care acum are 60 de ani.

SURSA FOTO: GETTY IMAGES, INSTAGRAM

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri