Adevărul despre relația dintre Angelina Jolie și The Weeknd. Un apropiat a rupt tăcerea: ”Nu depun niciun efort pentru a se ascunde!”

Angelina Jolie și The Weeknd continuă să întărească zvonurile potrivit cărora ar avea o relație. Cei doi au fost fotografiați împreună, în Los Angeles, în timp ce plecau de la restaurantul Giorgio Baldi.

Angelina Jolie, surprinsă cu The Weeknd / Profimedia Images

Primele zvonuri privind faptul că Angelina Jolie ar avea o relație cu The Weeknd, artistul care este cunoscut pentru relațiile pe care le-a avut cu Bella Hadid și Selena Gomez, au apărut în urmă cu mai bine de două luni. La sfârșitul lunii iunie, cei doi ar fi luat cina împreună pentru două ore, după care ar fi plecat împreună cu mașina lui.

Angelina Jolie, elegantă și rafinată la Casa Albă. Pentru ce a militat actrița în cadrul întâlnirii cu oficialii de la Washington

Deși imaginile cu cei doi au făcut înconjurul lumii, o sursă apropiată artistului a declarat că relația lor n-ar fi decât una profesională: ”Cu siguranță nu depun niciun efort pentru a se ascunde. El își dorește să intre în lumea filmului, va juca într-un serial.”, a explicat sursa respectivă, potrivit Page Six.

Angelina Jolie, surprinsă cu The Weeknd / Profimedia Images

Citește și: Angelina Jolie, noi dezvăluiri despre căsnicia cu Brad Pitt: ”Am fost terorizată, m-am temut pentru siguranța mea și a copiilor!”

The Weeknd, relație controversată cu Bella Hadid

The Weeknd, în vârstă de 28 de ani, a avut o relație cu modelul Bella Hadid. Cei doi au început să iasă împreună în 2015, s-au despărțit în 2016, dar un an mai târziu au decis să-și mai acorde o șansă. Relația lor nu a funcționat, însă, iar în 2019 s-au despărțit. De asemenea, artistul a avut o relație de zece luni cu Selena Gomez.

Angelina Jolie continuă ”războiul” cu Brad Pitt 

Brad Pitt și Angelina Jolie continuă războiul din instanță, de data aceasta cu bătălia pentru Miraval, castelul de 164 de milioane de dolari din Franța. 

Potrivit ET, documente depuse la tribunal în Luxembourg arată că firma lui Brad, Mondo Bongo, a dat în judecată compania Angelinei, Nouvel.

Pitt susține că fosta soție încearcă să-l elimine dintr-o afacere încercând să vândă acțiuni din Chateau Miraval, într-o încercare de a-l elimina dintr-un business potențial profitabil.

Potrivit documentelor, compania starului din „Fight Club” dă în judecată Nouvel pentru a opri un transfer al acțiunilor Quimicum de la Mondo Bongo la Nouvel.

Citește și: Angelina Jolie, o nouă lovitură pentru Brad Pitt. Ce a făcut aceasta după ce Shiloh a renunțat la numele de familie al actorului

Quimicum este compania care controlează Miraval, proprietatea și podgoria franceză unde Brad și Angelina s-au căsătorit în august 2014. 

După ce cuplul a achiziționat acțiuni în Qimicum, în 2008, Brad avea 60% din acțiuni, în timp ce Angelina deținea 40%. Documentele mai arată că Brad a fost de acord ca Mondo Bongo să transfere acțiuni către Nouvel, în 2013, pentru un echilibru.

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.