Brad Pitt si Angelina Jolie
Divertisment

Angelina Jolie, noi dezvăluiri despre căsnicia cu Brad Pitt/ Getty Images

Angelina Jolie, noi dezvăluiri despre căsnicia cu Brad Pitt: ”Am fost terorizată, m-am temut pentru siguranța mea și a copiilor!”

Au trecut mai bine de cinci ani de când Angelina Jolie și Brad Pitt au anunțat că divorțează, dar cei doi sunt departe de a pune capăt tensiunilor. De curând, actrița în vârstă de 46 de ani a dezvăluit că s-a temut pentru siguranța copiilor în timpul mariajului cu acesta.

În cadrul unui interviu pentru The Guardian, Angelina Jolie a vorbit despre neînțelegerile cu Brad Pitt și a dezvăluit că ”a fost terorizată” în timpul căsniciei, întrucât se temea pentru siguranța ei și a copiilor.

Citește și: Angelina Jolie, o nouă lovitură pentru Brad Pitt. Ce a făcut aceasta după ce Shiloh a renunțat la numele de familie al actorului

”Nu sunt o persoană care ia decizii pur și simplu. Am avut nevoie de timp ca să accept că trebuie să mă despart de tatăl copiilor mei.”, a povestit Angelina Jolie, potrivit nypost.com.

Angelina Jolie şi copiii

Angelina Jolie l-a acuzat pe Brad Pitt de violență domestică

La mijlocul lunii martie, Angelina Jolie a declarat că ar putea aduce dovezi prin care să susțină acuzațiile de violență domestică împotriva lui Brad Pitt. Ba mai mult, ea a declarat că și ea și copiii lor pot depune mărturie, iar cel care a făcut declarații în fața instanței a fost Maddox, fiul lor cel mare.

O sursă apropiată actorului de 57 de ani a declarat pentru Us Weekly că mișcarea lui Jolie nu este altceva decât o încercare de a-i face rău fostului ei soț.

Angelina Jolie, o nouă lovitură pentru Brad Pitt. Ce a făcut aceasta după ce Shiloh a renunțat la numele de familie al actorului

”În ultimii patru ani și jumătate au existat o serie de cereri făcute de Angelina, care au fost revizuite și nu au fost justificate,” a spus acesta.

”Copiii au mai fost folosiți de Angelina pentru a-l răni pe Brad și înainte, și aceasta este o continuare a acelui comportament. Această scurgere de documente de către al patrulea sau al cincilea set de avocați a fost făcută pentru a-l răni pe Brad.”, a mai adăugat sursa respectivă.

Citește și: Vedete care și-au îngrijorat fanii cu slăbirile lor drastice. Cum își justifică greutatea Celine Dion, Angelina Jolie sau Tara Reid

Angelina și Brad au devenit un cuplu după ce au jucat împreună în filmul Mr. and Mrs. Smith, din 2004, și s-au despărțit în septembrie 2016, după doar doi ani de căsătorie. Ea a inovcat diferențele ireconciliabile ca fiind cauza separării lor, care trenează din punct de vedere legal, deși cei doi sunt single, în mod oficial, din aprilie 2019. Actorii au șase copii, pe a căror custodie încă nu au căzut complet de acord: Maddox, 19 ani, Pax, 17 ani, Zahara, 16 ani, Shiloh, 14 ani și gemenii Knox și Vivienne, 12 ani.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri