Adevărul despre relația dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck: ”Lucrurile sunt serioase între ei, sunt foarte îndrăgostiți!”

Relația dintre Ben Affleck și Jennifer Lopez este mai serioasă decât s-ar putea crede, asigură o sursă apropiată lor, potrivit Etonline.com.

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au împăcat după 18 ani de când au pus capăt logodnei, iar acum par mai îndrăgostiți ca niciodată. Ba mai mult, o sursă apropiată lor a dezvăluit că lucrurile sunt cât se poate de serioase între ei.

Jennifer Lopez, sărutată cu foc de Ben Affleck în ziua în care a împlinit 52 de ani. Cei doi sunt topiți unul după celălalt

”Sunt înnebuniți unul după altul, au o chimie de neimaginat. Sunt foarte pasionali și îndrăgostiți până peste cap unul de altul, la fel cum au fost pe vremuri.”, a dezvăluit o sursă apropiată acestora, conform Etonline.com.

”Tot ce se întâmplă între ei este sută la sută natural. Odată ce s-au reîntâlnit, e ca și cum timpul n-ar fi trecut. Sunt în punctul în care se ”află amândoi pe aceeași pagină”. Relația lor funcționează de la sine, fără niciun efort. Sunt o echipă, se iubesc și țin la relația lor.”, a mai dezvăluit sursa respectivă.

Citește și: Jennifer Lopez și Ben Affleck sunt „îndrăgostiți nebunește” și se consideră „norocoși pentru a doua șansă”

Jennifer Lopez și Ben Affleck au fost logodiți în perioada 2002-2004. Din 2004 până în 2014, cântăreața a fost căsătorită cu Marc Anthony, alături de care îi are pe gemenii Max și Emme, în vârstă de 13 ani.

De asemenea, Ben Affleck a fost căsătorit cu Jennifer Garner în perioada 2005-2018, alături de care are trei copii - Violet, 15 ani, Seraphina, 12 ani și Samuel, de nouă ani.

Jennifer Lopez și Ben Affleck se consideră norocoși că au primit a doua șansă

O sursă a declarat pentru revista People că cei doi îndrăgostiți se simt norocoși pentru că au primit o a doua șansă. Autoarea hitului „Cambia El Paso” și starul din „Justice League” (48 de ani) reprezintă unul pentru celălalt partenerul/partenera perfect/ă. „Vor să facă tot ce se poate pentru ca această relație să funcționeze. Sunt îndrăgostiți nebunește”.

Citește și: Adevărul despre relația dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck. Ce s-a întâmplat între ei în cei 18 ani în care au fost despărțiți

În plus, pentru că Ben a trecut prin perioade dificile din cauza dependenței de alcool, mulți cred că Jennifer - care nu bea, este pasionată de sport și mănâncă sănătos - reprezintă o influență bună asupra lui, a mai spus sursa respectivă.

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.