Alice Evans, în lacrimi într-o emisiune TV, după ce fostul ei soț a făcut publică relația cu Bianca: ”Trăiesc coșmarul oricărei femei!”

Alice Evans, fosta soție a lui Ioan Gruffudd, a oferit primul interviu după ce a fost părăsită de omul pe care l-a iubit 20 de ani și căruia i-a dăruit două fetițe. Actrița a izbucnit în lacrimi și a dezvăluit că trăiește ”coșmarul oricărei femei”.

În cadrul unui interviu pentru Lorraine, Alice Evans a vorbit despre separarea de soțul ei, pe care în urmă cu câteva săptămâni l-a acuzat că are o aventură de trei ani de zile.

”A fost foarte greu, însă îți mulțumesc că mi-ai permis să vorbesc despre ceea ce trăiesc. Trăiesc coșmarul oricărei femei.”, a mărturisit ea în cadrul emisiunii.

Citește și: Alice Evans, noi mărturisiri sfâșietoare după ce a fost părăsită de soț după 20 de ani: ”Încă îl iubesc. Nu știu ce s-a întâmplat!”

”Am primit foarte multe mesaje de la oameni care trec prin aceeași situație. Nimeni nu vorbește despre asta, așa că mi-am dorit să fiu eu acea persoană.”, a povestit Alice Evans.

De asemenea, ea a izbucnit în lacrimi atunci când a mărturisit că Ioan Gruffud refuză să vorbească cu ea.
Întrebată dacă mai păstrează legătura cu Ioan Guffudd, ea a dezvăluit: ”Nu, nu vorbește cu mine. Vorbește cu mine prin avocați. Uneori mai vorbește cu fetele pe FaceTime.”, a dezvăluit Alice, potrivit Mirror.

Întrebată când și-a dat seama că se întâmplă ceva în căsnicia ei, actrița a dezvăluit: ”Doar atunci când soțul meu s-a întors de la filmările din Australia. Înainte totul era bine. Eram foarte fericită că s-a întors în țară, dar eram o fraieră. A venit, a îmbrățișat copii, iar apoi abia m-a sărutat. Am știut că e ceva în neregulă.”, a mai spus actrița, dezvăluind că nu și-ar fi imaginat vreodată că va ajunge să trăiască așa ceva.

”Apoi mi-a spus senin că nu mă mai iubește. Mi-a spus că nu mai are sentimente pentru mine, că s-ar putea să plece. Am crezut că-mi pierd mințile.”, a mai dezvăluit actrița.

Citește și: S-a aflat de ce a părăsit-o Ioan Guffudd pe Alice Evans, după 20 de ani de relație: ”S-ar fi apropiat de o altă femeie!”

Alice Evans a susținut că soțul ei are o aventură de trei ani 

În urmă cu câteva săptămâni, într-un mesaj făcut public pe Twitter, Alice Evans l-a acuzat pe Ioan Gruffudd că relația cu Bianca durează, de fapt, de trei ani.

Îți mulțumesc că m-ai făcut să zâmbesc din nou, Bianca Wallace.”, a scris ea pe Twitter.

”Se pare că soțul meu, care timp de doi ani de zile mi-a spus că sunt o persoană rea, că nu-l mai atrag, că nu mai vrea să fie cu mine, că își dorește să fie pe platourile de filmare, are o nouă relație. De fapt a fost într-o relație de trei ani de zile. Mult noroc, Bianca.”, a mai scris ea.

Citește și: Alice Evans, noi acuzații la adresa soțului ei, bărbatul cu care a fost căsătorită 20 de ani: ”Are o aventură de trei ani!”

La începutul anului 2021, Alice Evans spunea că a aflat din presă că Ioan Gruffudd, omul alături de care a trăit o poveste de iubire de mai bine de 20 de ani, între care 13 de mariaj, a depus actele de divorț.

Bianca Wallace, noua parteneră a lui Ioan Gruffudd, este o actriță în vârstă de 29 de ani, care a devenit cunoscută odată cu apariția în ”Loveland”. Ea s-a născut în Australia, însă în 2011 a decis să se mute în Queesland, din dorința de a-și construi o carieră în lumea filmului.

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.