Alice Evans
Divertisment

Alice Evans și Ioan Gruffudd/Getty Images

Alice Evans, noi mărturisiri sfâșietoare după ce a fost părăsită de soț după 20 de ani: ”Încă îl iubesc. Nu știu ce s-a întâmplat!”

A trecut mai bine de o săptămână de zile de când Alice Evans a anunțat că soțul ei, actorul Ioan Gruffudd, a decis să-și părăsească familia, iar aceasta susține că lucrurile nu s-au îmbunătățit între ei.

Săptămâna trecută, actrița, care are 49 de ani și care i-a fost parteneră lui Ioan Gruffudd mai bine de 20 de ani, a mărturisit că acesta ”a torturat-o mental” și a decis să o părăsească pentru că ”n-o mai iubește”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

S-a aflat de ce a părăsit-o Ioan Guffudd pe Alice Evans, după 20 de ani de relație: ”S-ar fi apropiat de o altă femeie!”

Acum, ea a făcut publică o imagine în care apare o inimă frântă și a vorbit despre durerea pe care o resimte de când bărbatul pe care l-a iubit ani de zile și care i-a fost soț a decis să o părăsească.

”Nu am nimic de spus decât să vă mulțumesc pentru mesajele de încurajare.

Nu mi-am imaginat niciodată că se va întâmpla așa ceva. Încă lupt, pentru că îmi iubesc copiii și încă îl iubesc pe el, însă ceva s-a întâmplat în capul lui și habar n-am ce. Nu-l văd întorcându-se înapoi la noi.”, a scris actrița.

Ioan Gruffudd s-ar fi apropiat de o altă femeie

Potrivit The Sun, Ioan Gruffudd, actorul cunoscut pentru rolul interpretat în ”The Welsh”, s-ar fi apropiat de o altă femeie în Australia, unde a trăit în ultimele luni, aflându-se la filmările pentru drama ”Harrow”.

”Ioan i-a spus soției sale că mariajul lor nu mai funcționează și vrea să meargă mai departe, însă ea este copleșită de întrebări, nu înțelege de ce.”, a spus o sursă apropiată celor doi, potrivit The Sun.

Citește și: Demi Moore, apariție controversată la show-ul Fendi. Se zvonește că a suferit operatii estetice care i-au distrus chipul

Deocamdată, însă, nu există dovezi ferme în privința faptului că Ioan ar fi înșelat-o pe Alice Evans, care îi este soție de 13 ani. Totuși, în ultimele luni, el a filmat în Australia alături de Anna Lise Phillips și Ella Newton.

Ioan Gruffudd și Alice Evans s-au cunoscut pe platourile de filmare de ale filmului ”102 Dalmațieni”, iar de atunci au fost de nedespărțit. Cei doi s-au căsătorit în 2007 și au două fiice împreună, născute în 2009 și în 2013.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri