2012 BAFTA Los Angeles Britannia Awards Presented By BBC AMERICA - Red Carpet
Divertisment

Alice Evans și Ioan Gruffudd/Getty Images

S-a aflat de ce a părăsit-o Ioan Gruffudd pe Alice Evans, după 20 de ani de relație: ”S-ar fi apropiat de o altă femeie!”

Vestea că actorul Ioan Gruffudd a decis să-și părăsească soția brusc, după mai bine de 20 de ani de relație, a surprins pe toată lumea, însă acum apar detalii că în spatele acestei decizii s-ar afla o altă femeie.

Potrivit The Sun, Ioan Gruffudd, actorul cunoscut pentru rolul interpretat în ”The Welsh”, s-ar fi apropiat de o altă femeie în Australia, unde a trăit în ultimele luni, aflându-se la filmările pentru drama ”Harrow”.

”Ioan i-a spus soției sale că mariajul lor nu mai funcționează și vrea să meargă mai departe, însă ea este copleșită de întrebări, nu înțelege de ce.”, a spus o sursă apropiată celor doi, potrivit The Sun.

Citește și: Alice Evans, părăsită de soț după 20 de ani de relație: ”Mi-a spus că nu mă mai iubește!”

”Având în vedere industria în care activează, totul ar putea să aibă legătură cu timpul petrecut în Australia. Evident, cariera l-a adus din nou în această lume, iar asta l-a forțat să stea departe de familie, însă decizia lui a stârnit numeroase controverse.”, a mai declarat sursa respectivă.

Deocamdată, însă, nu există dovezi ferme în privința faptului că Ioan ar fi înșelat-o pe Alice Evans, care îi este soție de 13 ani. Totuși, în ultimele luni, el a filmat în Australia alături de Anna Lise Phillips și Ella Newton.

Actorul în vârstă de 47 de ani a confirmat despărțirea de Alice Evans, la scurt timp după ce aceasta a făcut publice mai multe informații privind separarea lor.

Alice, în vârstă de 49 de ani, a declarat că bărbatul a decis să-și părăsească familia, lăsându-le, pe ea și pe cele două fiice ale lor, ”foarte confuze și triste”.

Citește și: Demi Moore, apariție controversată la show-ul Fendi. Se zvonește că a suferit operatii estetice care i-au distrus chipul

Ba mai mult, în mai multe mesaje făcute publice pe Twitter, ea l-a acuzat că ”a abuzat-o mental” și, mai mult de atât, ”și-a pierdut mințile”.

Ioan Gruffudd și Alice Evans s-au cunoscut pe platourile de filmare de ale filmului ”102 Dalmațieni”, iar de atunci au fost de nedespărțit. Cei doi s-au căsătorit în 2007 și au două fiice împreună, născute în 2009 și în 2013.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri