Amy Schumer, în costum de baie după operația de liposucție. Actrița în vârstă de 40 de ani e mândră de felul în care arată

Amy Schumer, actrița în vârstă de 40 de ani, care e mama unui băiețel de doi ani,  a trecut anul trecut prin momente dificile, fiind supusă unei operații complicate din cauza endometriozei. Acum, însă, ea s-a refăcut și, mai mult de atât, e într-o formă fizică de invidiat, dovadă fiind imaginile postate pe rețelele sociale,  în  care apare în costum de baie.

Amy Schumer, care este căsătorită cu Chris Fischer din 2018, a optat pentru o operație de liposucție, iar acum a dezvăluit că a ajuns să cântărească 77 de kilograme. Deși pare o cifră mare, ea este mândră de reușita ei și s-a fotografiat în costum de baie.

Citește și: Ea e femeia care a impresionat lumea. A slăbit 50 de kilograme, iar acum participă la concursuri de culturism: ”Orice e posibil!”

De asemenea, în cadrul unei postări făcute pe Instagram, ea a vorbit și despre starea ei de sănătate.

”Mă simt bine. În sfârșit. A fost o călătorie anevoioasă, dar în urma căreia mi-am recuperat puterile”, a scris actrița pe rețelele sociale.

De asemenea, de curând, Amy a dezvăluit că a apelat și la fillere, însă nu a fost încântată de felul în care arăta și a apelat din nou la ajutorul specialiștilor pentru a le dizolva.

”Am încercat fillerele. Dar n-am fost ok. Slavă Domnului că ele pot fi dizolvate. Arătam ca Malificent.”, a scris actrița.

Amy Schumer a suferit o histerectomie anul trecut

Anul trecut, în luna septembrie, actrița de comedie a mărturisit că a trecut printr-o intervenție chirurgicală majoră din cauza endometriozei, fiindu-i îndepărtate uterul și apedincele, care avea, de asemenea, leziuni endometriozice pe el.

Citește și: Megan Fox, apariții răvășitoare în piele și dantelă, la un eveniment în Milano. Logodnicul ei, ținută simplă, accesorii bizare

Amy Schumer nu este singură vedetă care a vorbit despre faptul că a trecut printr-o operație pentru endometrioză, care afectează 10% dintre femeile de vârstă reproductivă. Ea se alătură altor staruri, printre care se numără Chrissy Teigen, Olivia Culpo, Julianne Hough, Lena Dunam, Halsey și Sarah Hyland.

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.