Blue Ivy, copia fidelă a lui Beyonce de acum 15 ani. Imaginile cu duo-ul mamă-fiică fac furori pe rețelele sociale

Beyonce este una dintre cele mai admirate vedete din lume. Deși nu a mai scos o piesă nouă de ceva vreme, acest lucru nu i-a știrbit din popularitate. În ultimii ani, mai ales de când a devenit mamă de gemeni, artista s-a dedicat mai mult familiei și, în special, celor trei copii ai ei și ai lui Jay-Z.

Zilele trecute, Jay-Z și fata lui cea mare, Blue Ivy, au fost în primul rând la un meci de baschet din NBA, iar internauții au avut două mari subiecte de discuție: cum a reacționat fetița de 10 ani când tatăl ei a făcut gesturi drăgăstoase în public și cât de mult seamănă aceasta cu celebra ei mamă.

Citește pe profm.ro: Un clip cu Jay-Z și fiica lui, la un meci din NBA, a devenit viral pe rețelele sociale. Puștoaica, stânjenită de gesturile tatălui ei 

Cu această ocazie, au revenit în prim-plan imagini cu Beyonce de acum 15 ani, când purta părul creț și avea doar 25 de ani. Comparațiile dintre divă și fiica ei au luat cu asalt Twitter-ul, internauții fiind cuceriți de asemănarea dintre ele. "Blue Ivy este Beyonce"; "Beyonce a dat copy-paste look-ului ei": "Blue Ivy i-a furat fața lui Beyonce" - au fost câteva dintre comentariile care au circulat pe rețelele sociale, apărute și pe site-ul celor de la Daily Mail. Mulți au spus, însă, că fata de 10 ani seamănă foarte tare și cu tatăl ei.

Beyonce, în 2007, și Blue Ivy, în 2022 / Foto: Profimedia

Instantaneele de pe vremea când Beyonce avea 25 de ani o arată cu părul creț și cu cercei mari, rotunzi, un look aproape identic cu cel pe care l-a adoptat fiica ei la meciul de baschet la care și-a însoțit tatăl.

Citește și: De ce nu s-a căsătorit Beyonce înainte de 25 de ani. Artista, dezvăluiri neașteptate despre relația cu Jay-Z: ”Trebuie să te cunoști!”

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.