blue ivy
Divertisment

Blue Ivy este fiica cea mare a lui Beyonce și a lui Jay-Z / Foto: Profimedia

Blue Ivy, copia fidelă a lui Beyonce de acum 15 ani. Imaginile cu duo-ul mamă-fiică fac furori pe rețelele sociale

Beyonce este una dintre cele mai admirate vedete din lume. Deși nu a mai scos o piesă nouă de ceva vreme, acest lucru nu i-a știrbit din popularitate. În ultimii ani, mai ales de când a devenit mamă de gemeni, artista s-a dedicat mai mult familiei și, în special, celor trei copii ai ei și ai lui Jay-Z.

Zilele trecute, Jay-Z și fata lui cea mare, Blue Ivy, au fost în primul rând la un meci de baschet din NBA, iar internauții au avut două mari subiecte de discuție: cum a reacționat fetița de 10 ani când tatăl ei a făcut gesturi drăgăstoase în public și cât de mult seamănă aceasta cu celebra ei mamă.

Citește pe profm.ro: Un clip cu Jay-Z și fiica lui, la un meci din NBA, a devenit viral pe rețelele sociale. Puștoaica, stânjenită de gesturile tatălui ei 

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 18:10.

beyonce si blue ivy colaj

Cu această ocazie, au revenit în prim-plan imagini cu Beyonce de acum 15 ani, când purta părul creț și avea doar 25 de ani. Comparațiile dintre divă și fiica ei au luat cu asalt Twitter-ul, internauții fiind cuceriți de asemănarea dintre ele. "Blue Ivy este Beyonce"; "Beyonce a dat copy-paste look-ului ei": "Blue Ivy i-a furat fața lui Beyonce" - au fost câteva dintre comentariile care au circulat pe rețelele sociale, apărute și pe site-ul celor de la Daily Mail. Mulți au spus, însă, că fata de 10 ani seamănă foarte tare și cu tatăl ei.

beyonce si blue ivy
Beyonce, în 2007, și Blue Ivy, în 2022 / Foto: Profimedia

Instantaneele de pe vremea când Beyonce avea 25 de ani o arată cu părul creț și cu cercei mari, rotunzi, un look aproape identic cu cel pe care l-a adoptat fiica ei la meciul de baschet la care și-a însoțit tatăl.

Citește și: De ce nu s-a căsătorit Beyonce înainte de 25 de ani. Artista, dezvăluiri neașteptate despre relația cu Jay-Z: ”Trebuie să te cunoști!”

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri