"Charles James: Beyond Fashion" Costume Institute Gala - Candids
Divertisment

Beyonce a mărturisit de ce nu s-a căsătorit înainte de 25 de ani

De ce nu s-a căsătorit Beyonce înainte de 25 de ani. Artista, dezvăluiri neașteptate despre relația cu Jay-Z: ”Trebuie să te cunoști!”

Beyonce este, fără îndoială, una dintre cele mai apreciate artiste la nivel internațional. Aceasta a cunoscut succesul ca membră a trupei Destiny’s Child, piesele ”Bills, Bills, Bills” ori ”Say My Name” răsunând în toate colțurile lumii. Ulterior, ea a cucerit topurile muzica cu albumul de debut ”Dangerously In Love”, iar de atunci e de neoprit. Ce nu știu, însă, mulți despre artistă este că aceasta nu și-a dorit niciodată să se căsătorească înainte de 25 de ani.

Beyonce l-a cunoscut pe soțul ei, pe Jay-Z, la doar 18 ani, chiar în timp ce se bucura de succes ca membră a trupei Destiny’s Child. Cei doi au zburat cu același avion pentru a participa la MTV Spring Break Festival. Deși s-au plăcut destul de mult, cei doi au rămas prieteni mai bine de un an și jumătate. La începutul anilor 2000, însă, cei doi au format un cuplu, însă câțiva ani și-au ținut relația departe de ochii curioși ai publicului.

Blue Ivy, un copil fenomen la doar 9 ani. Cum arată viața extravagantă a fiicei lui Beyonce și Jay-Z

După șapte ani de relație, însă, Beyonce și Jay-Z s-au căsătorit în secret, pe 4 aprilie 2008. Fanii celor doi au aflat că aceștia și-au unit destinele, în sfârșit, după ce au fost surprinși în timp ce-și ridicau certificatul de căsătorie.

Câteva luni mai târziu, Beyonce a vorbit despre mariajul cu Jay-Z și a dezvăluit că aceștia au așteptat intenționat înainte să se căsătorească, întrucât ea avea nevoie de mai mult timp pentru a deveni soție.

”Chiar nu cred că poți să iubești la fel și când ai 20 de ani, și când ai 30. Astfel, regula mea a fost simplă: niciodată nu mă voi căsători înainte de 25 de ani. Am considerat că am nevoie să mă cunosc pe mine, să știu ce vreau, să petrec timp cu mine și să fiu mândră de mine înainte de a fi cu altcineva.”, a mărturisit Beyonce.

Beyonce, diva absolută într-un costum de baie de latex. Outfitul incendiar în care și-a pus în valoare formele voluptoase

De asemenea, în cadrul interviului, artista a oferit și mai multe detalii despre căsnicia cu Jay-Z.

”Nu-mi pasă dacă ai o imagine perfectă, dacă ești cel mai atrăgător bărbat, cel mai de succes. La un moment dat, tot devii supărat, sentimentele tale sunt rănite, ai momente în care devii vulnerabil, nervos ori poate speriat. Atunci ai nevoie de o persoană care să te ajute să treci prin momentele dificile.”, a mai adăugat ea.

Beyonce și Jay-Z au trei copii împreună 

Beyonce și Jay-Z formează, fără doar și poate, unul dintre cele mai solide cupluri de la Hollywood. Ei au împreună trei copii, Blue Ivy Carter și gemenii Sir Carter și Rumi Carter.

VEZI SI: Vedete care și-au îngrijorat fanii cu slăbirile lor drastice. Cum își justifică greutatea Celine Dion, Angelina Jolie sau Tara Reid

La doar 9 ani, Blue Ivy a câștigat primul ei Grammy pentru "Cel mai bun videoclip muzical", devenind a doua cea mai tânără persoană să câștige un astfel de premiu, iar ăsta nu este singurul succes de care s-a bucurat până la aceasta vârstă. Anul trecut, Blue Ivy a câștigat trei premii importante: NAACP Image Award, un BET Award și un Soul Train Award, pentru contribuția la piesa mamei sale "Brown Skin Girl".

 

Etichete: beyonce , jay-z , căsnicie

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri