Brooke Shields se mândrește cu două fiice frumoase. Adolescentele s-au întors în oraș de Crăciun: „Acasă de sărbători!”

Brooke Shields este din nou împreună cu fiicele ei Rowan și Grier. Cele două s-au întors în oraș pentru a celebra Crăciunul. „Acasă de sărbători!”, a scris actrița în vârstă de 56 de ani pe Instagram. 

Vedeta din New York, urmărită de 3,6 milioane de fani pe social media, a primit numeroase comentarii de la admiratorii săi, inclusiv de la Ali Wentworth și de la autoarea „Sex and the City”, Candace Bushnell.

Rowan (18 ani) studiază la Universitatea Wake Forest, în Carolina de Nord, după ce absolvit liceul Cold Spring Harbor din New York. Grier (15 ani) a fost recent model pentru campania de iarnă 2021 a unui cunoscut brand de haine din NYC.

Anterior, puștoaica a fost invitată la podcastul „Armchair Expert” cu Dax Shepard și Monica Padman, iar Brooke a reacționat surprinsă pe rețelele sociale:

„Această puștoaică de 15 ani mă șochează puternic uneori... Este o războinică a justiției sociale. Mi-ar plăcea să fie procuror”, a spus ea la începutul lunii.

Starul din „A Castle for Christmas” a mai spus că Grier și Rowan sunt precum „noaptea și ziua”, „ceea ce este o nebunie”.

Brooke Shields și-a dezvăluit silueta perfectă, într-un costum de baie roșu, la aproape un an după ce a învățat să meargă din nou

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.