MoMA's Twelfth Annual Film Benefit Presented By CHANEL Honoring Laura Dern - Arrivals
Divertisment

Brooke Shields, MoMA, Twelfth Annual Film Benefit Presente. Getty Images

Brooke Shields și-a dezvăluit silueta perfectă, într-un costum de baie roșu, la aproape un an după ce a învățat să meargă din nou

Brooke Shields și-a dezvăluit silueta perfectă, într-un costum de baie roșu, la aproape un an după ce a învățat să meargă din nou în urma unei fracturi de femur. Actrița din „Laguna Albastră” s-a accidentat grav la sală.

Fanii au fost încântați să o vadă pe Brooke că și-a revenit după incidentul prin care a trecut. Fostul model Vogue în vârstă de 56 de ani a distribuit un videoclip pe Instagram, în care intră într-o piscină cu apă foarte rece. „O nouă tradiție de Ziua Recunoștinței”, a scris ea. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

UN TRIO SUPER CHIC. BROOKE SHIELDS ȘI FIICELE EI, ÎN COSTUME DE BAIE, PE PLAJĂ ÎN SOUTHHAMPTON

În urmă cu două săptămâni, starul din „Endless Love” a povestit că a refuzat să ia calmante după operațiile pe care le-a suferit și infecția cu stafilococ pe care a dezvoltat-o și care a lăsat-o cu dureri uriașe. Actriței i-a fost teamă să nu devină dependentă de aceste medicamente. 

„Nu am vrut să părăsesc spitalul fără dureri, datorită calmantelor, apoi să ajung acasă și să cred că mor, din cauza durerilor chinuitoare care s-ar fi instalat din nou. Am preferat să le suport în spital.” În plus, a spus ea, „am vrut să fiu sigură că fac diferența între durerea de la accidentare și alta care s-ar fi instalat pe parcurs”.

Shields s-a accidentat pe placa de echilibru.

„Eram pe placa de echilibru, ca în fiecare zi”, a povestit ea. „E ceva ce îmi place să fac. Mi-am pierdut focusul la un moment dat și am căzut bine de tot. Acum mă concentrez pe recuperare. Este probabil cea mai grea încercare prin care am trecut, fizic vorbind, dar ce să fac acum?”, a adăugat Shields.

Prinţul Albert de Monaco, reacție după ce s-a spus că soţia sa, Charlene, ar avea o boală incurabilă și că ar exista probleme în mariaj

Etichete: brooke shields

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri