Chapter Eighty-One
Divertisment

Brooke Shields. Profimedia

Brooke Shields se mândrește cu două fiice frumoase. Adolescentele s-au întors în oraș de Crăciun: „Acasă de sărbători!”

Brooke Shields este din nou împreună cu fiicele ei Rowan și Grier. Cele două s-au întors în oraș pentru a celebra Crăciunul. „Acasă de sărbători!”, a scris actrița în vârstă de 56 de ani pe Instagram. 

Vedeta din New York, urmărită de 3,6 milioane de fani pe social media, a primit numeroase comentarii de la admiratorii săi, inclusiv de la Ali Wentworth și de la autoarea „Sex and the City”, Candace Bushnell.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Rowan (18 ani) studiază la Universitatea Wake Forest, în Carolina de Nord, după ce absolvit liceul Cold Spring Harbor din New York. Grier (15 ani) a fost recent model pentru campania de iarnă 2021 a unui cunoscut brand de haine din NYC.

Anterior, puștoaica a fost invitată la podcastul „Armchair Expert” cu Dax Shepard și Monica Padman, iar Brooke a reacționat surprinsă pe rețelele sociale:

„Această puștoaică de 15 ani mă șochează puternic uneori... Este o războinică a justiției sociale. Mi-ar plăcea să fie procuror”, a spus ea la începutul lunii.

Starul din „A Castle for Christmas” a mai spus că Grier și Rowan sunt precum „noaptea și ziua”, „ceea ce este o nebunie”.

Brooke Shields și-a dezvăluit silueta perfectă, într-un costum de baie roșu, la aproape un an după ce a învățat să meargă din nou

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri