Brooklyn Beckham și moștenitoarea miliardarului Peltz, lună de miere în St Tropez și răsfăț cu vinuri de 5000 de dolari sticla

Brooklyn Beckham și Nicola Peltz trăiesc o viață plină de răsfăț pe Riviera Franceză. La începutul acestei săptămâni, au plecat spre St. Tropez pentru a-și începe lună de miere fastuoasă.

Fotografii i-au surprins luând un prânz generos la Club 55, pe plajă. Cei doi tineri de 23 și 27 de ani s-au bucurat de preparatele scumpe ale bucătăriei conduse de chef Jules Baronchelli, alături de o sticlă de vin care se vinde cu aproape 5000 de dolari.

Într-o rochie cu imprimeu floral, roz aprins, cu un decolteu adânc, Nicola a fost fotografiată în timp ce mergea ținându-se de mână cu soțul ei care a adoptat un look lejer, estival.

În aprilie, fiul lui David și al Victoriei Beckham și frumoasa Nicola s-au căsătorit într-o ceremonie spectaculoasă de peste 3 milioane de lire sterline ce s-a ținut la reședința de 100 de milioane de lire sterline a familiei ei din Palm Beach, Florida.

„Cea mai frumoasă zi. M-am căsătorit cu cel mai bun prieten al meu și asta este tot ce contează” a scris ea atunci pe Instagram.

Săptămâna trecută, ea a acordat un interviu în Tatler Magazine, dezvăluind că soțul ei este în al nouălea cer lucrând ca chef.

Brooklyn a cochetat anterior cu modellingul și fotografia până să-și descopere adevărata pasiune.

Vezi și: Cristiano Ronaldo, capricii uimitoare în vacanță. Fotbalistul plătește 15.000 de dolari doar pe lenjerii de pat și prosoape de baie

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.