EXCLUSIVE: Brooklyn Beckham and his wife Nicola Peltz strolling and having dinner at Senequier restaurant during holidays in St-Tropez
Divertisment

Brooklyn Beckham și Nicola Peltz, lună de miere în St-Tropez. Profimedia

Brooklyn Beckham și moștenitoarea miliardarului Peltz, lună de miere în St Tropez și răsfăț cu vinuri de 5000 de dolari sticla

Brooklyn Beckham și Nicola Peltz trăiesc o viață plină de răsfăț pe Riviera Franceză. La începutul acestei săptămâni, au plecat spre St. Tropez pentru a-și începe lună de miere fastuoasă.

Fotografii i-au surprins luând un prânz generos la Club 55, pe plajă. Cei doi tineri de 23 și 27 de ani s-au bucurat de preparatele scumpe ale bucătăriei conduse de chef Jules Baronchelli, alături de o sticlă de vin care se vinde cu aproape 5000 de dolari.

Într-o rochie cu imprimeu floral, roz aprins, cu un decolteu adânc, Nicola a fost fotografiată în timp ce mergea ținându-se de mână cu soțul ei care a adoptat un look lejer, estival.

Lucy Worsley Investighează este un documentar despre cele mai dramatice capitole ale istoriei britanice. Pe DIGI Wolrd și DIGI Online, azi de la 20:00.

În aprilie, fiul lui David și al Victoriei Beckham și frumoasa Nicola s-au căsătorit într-o ceremonie spectaculoasă de peste 3 milioane de lire sterline ce s-a ținut la reședința de 100 de milioane de lire sterline a familiei ei din Palm Beach, Florida.

„Cea mai frumoasă zi. M-am căsătorit cu cel mai bun prieten al meu și asta este tot ce contează” a scris ea atunci pe Instagram.

Săptămâna trecută, ea a acordat un interviu în Tatler Magazine, dezvăluind că soțul ei este în al nouălea cer lucrând ca chef.

Brooklyn a cochetat anterior cu modellingul și fotografia până să-și descopere adevărata pasiune.

Vezi și: Cristiano Ronaldo, capricii uimitoare în vacanță. Fotbalistul plătește 15.000 de dolari doar pe lenjerii de pat și prosoape de baie

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri