Cristiano Ronaldo și Georgina
Divertisment

Cristiano Ronaldo și Georgina / Profimedia Images

Cristiano Ronaldo, capricii uimitoare în vacanță. Fotbalistul plătește 15.000 de dolari doar pe lenjerii de pat și prosoape de baie

Cristiano Ronaldo este unul dintre cei mai bine plătiți fotbaliști din lume de mai bine de un deceniu, iar averea lui depășește un miliard de dolari. Mai mult de atât, potrivit presei internaționale, starul portughez a încasat numai anul trecut 125 de milioane de dolari. Deși are un program foarte încărcat, atunci când merge în concediu, fotbalistul se răsfață din plin.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 18:10.

Potrivit jurnaliștilor de la Marca, fotbalistul profită din plin de momentele de libertate, în care pleacă în concediu și nu se gândește deloc la bani. În ultimele zile, acesta a călătorit în Mallorca alături de familia lui, cu un avion privat a cărei valoare este estimată la 22 de milioane de euro. Evident, fotbalistul a fost fotografiat și pe un iaht, despre care presa internațională scrie că ar valora 6,5 milioane de euro.

Cristiano Ronaldo în vacanță/ Profimedia
Cristiano Ronaldo în vacanță/ Profimedia

Citește și: Georgina Rodriguez, un destin desprins parcă din filme. Iubita lui Cristiano Ronaldo, viață de prințesă: "Îmi trăiesc visul"

De asemenea, Cristiano Ronaldo își dorește să se bucure de confort atunci când merge în vacanță și, totodată, să beneficieze de toate facilitățile pe care le are acasă. Astfel, el și familia lui au închiriat o locuință cu mai multe dormitoare, dar care are și teren de fotbal, de tenis, piscină, plajă, sală de sport și jacuzzi. Potrivit Marca, acesta a cheltuit doar 15.000 de dolari pe lenjerii de pat, prosoape de baie și alte produse necesare de la o zi la alta.

Totodată, fotbalistul a fost fotografiat purtând niște ochelari de soare al căror preț se ridică la nu mai puțin de 5000 de dolari.

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au dezvăluit că unul dintre gemenii lor a murit la naștere

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au trecut prin momente delicate la sfârșitul lunii aprilie, întrucât unul dintre gemenii lor a murit la naștere. Fotbalistul în vârstă de 37 de ani a făcut public un mesaj sfâșietor pe rețelele sociale.

„Cu profundă tristețe trebuie să anunțăm că baiatul nostru a decedat. Este cea mai mare durere pentru un părinte. Doar nașterea fetiței noastre ne dă putere să trecem peste acest moment cu o anumită speranță și fericire. Vrem să mulțumim tuturor doctorilor și asistentelor pentru toată îngrijirea pe care ne-au acordat-o. Suntem devastați de această pierdere și vă rugăm să ne respectați intimitatea în aceste vremuri dificile. Dragul nostru băiat, ești îngerul nostru. O să te iubim pentru totdeauna”, a fost mesajul transmis de Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez pe Twitter.

Citește și: Georgina Rodriguez, din nou în sala de sport, la aproape o lună de zile de când a dezvăluit că unul dintre gemeni a murit la naștere

Cristiano Ronaldo, fotbalistul de la Manchester United, în vârstă de 37 de ani și Rodriguez, în vârstă de 28 de ani, au anunțat că vor deveni părinți din nou în luna octombrie a anului trecut.

”Suntem încântați să anunțăm că așteptăm gemeni. Inimile noastre sunt pline de iubire și abia așteptăm să-i cunoaștem.”, scria modelul în dreptul unei imagini în care apărea o ecografie.

Ulterior, însă, cuplul a dezvăluit că vor avea un băiețel și o fetiță. Aceștia sunt părinții unei fetițe, Alana, în vârstă de patru ani. Fotbalistul are, de asemenea, alți trei copii, pe Cristiano Jr, în vârstă de 11 ani, dar și pe gemenii Mateo și Eva, în vârstă de patru ani, născuți cu ajutorul unei mame surogat. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri