Carla Bruni, în rochii minuscule la 54 de ani. Fosta primă doamnă a Franței, în ipostaze care i-au arătat picioarele perfecte

Carla Bruni, cântăreață și model de succes, soția lui Nicolas Sarkozy, fostul președinte al Franței, demonstrează că timpul pare a curge diferit pentru ea. La 54 de ani, aceasta are un corp perfect, o siluetă ca trasă prin inel și picioare lungi ce ar face invidioasă orice tânără de 20 de ani. Recent, Carla a acceptat invitația designerului Olivier Rousteing de a poza pentru cele mai noi creații ce-i poartă semnătura la Casa Balmain.

Citește și:O simplă rochie neagră i-a venit ca turnată! Carla Bruni, strălucitoare pe covorul roșu de la Cannes

Carla Bruni, într-o rochie minusculă / Foto: Profimedia

Carla Bruni a impresionat cu felul în care a pozat, demonstrând că nu a uitat de zilele în care defila pe podium pentru cei mai mari creatori de modă ai lumii. Energia ei debordantă a fost molipsitoare în timpul ședinței foto, iar imaginile din culise o arată seducătoare, cu mișcările languroase la purtător, iar picioarele perfecte au furat privirile în toate cadrele.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Carla Bruni (@carlabruniofficial)

Citește și: Cum arată actrița Catherine Deneuve la 77 de ani. Franțuzoaica a avut două apariții apreciate la Cannes

Carla Bruni, model de la 19 ani

Carla Bruni și-a început cariera de model la doar 19 ani și a reușit să se claseze în anii '90 în topul celor mai bine plătite 20 de modele din lume, cu un câștig de 7,5 milioane de dolari pe an.

A trecut apoi la muzică și la actorie, însă nu a ajuns la Hollywood, ci a preferat să rămână în Franța, unde a devenit, în 2008, soția lui Nicolas Sarkozy, al 23-lea președinte al Franței.

Foto: Profimedia, Instagram

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.