catherine deneuve in tinerete
Divertisment

Catherine Deneuve, 1964 / Foto: Profimedia

Cum arată actrița Catherine Deneuve la 77 de ani. Franțuzoaica a avut două apariții apreciate la Cannes

Catherine Deneuve, una dintre cele mai reputate actrițe din cinematografia franceză, a pășit cu grație și la ediția din 2021 a Festivalului de Film de la Cannes. Ajunsă la 77 de ani, Deneuve a avut două apariții apreciate la evenimentul de pe Riviera Franceză.

"De son vivant"("Peaceful") este pelicula în care Catherine Deneuve joacă rolul unei mame care își ajută fiul bolnav să-și accepte soarta. La evenimentul de zi de la Cannes, în care actrița a apărut alături de ceilalți membri ai distribuției, aceasta a ales o ținută complet neagră, cu pantaloni și cămașă. Pentru un contrapunct de efect, a pus o geantă cu animal print și sandale cu talpă înaltă. A pozat relaxată, cu mâinile în buzunare, în fața fotografilor.

Citește și: Bella Hadid, apariție nonconformistă la Cannes. Supermodelul a purtat o rochie cu un decolteu imposibil de ignorat

catherine deneuve

Catherine Deneuve, tonică și relaxată la Festivalul de Film de la Cannes

Tonică și fericită că evenimentul ei de suflet s-a reluat, Catherine Deneuve a pășit și pe covorul roșu în seara premierei filmului în care joacă. Elegantă, într-o rochie din catifea neagră, cu bijuterii aurii și o geantă plic galbenă, actrița a fost toată un zâmbet. Nu a renunțat la buclele lejere și la coafura care a consacrat-o încă din tinerețe.

Citește și: Catrinel Menghia, într-o rochie scurtă, fără mâneci la Festivalul de Film de la Cannes. Românca a fost în centrul atenției

Catherine Deneuve

Catherine Deneuve a jucat în filme ale unor regizori celebri precum Roman Polanski, Luis Bunuel sau Francois Truffaut, interpretând roluri ale unor femei misterioase și foarte frumoase.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri