Carolina Stramare, supranumită Megan Fox a Italiei, mișcări languroase în costum de baie. Bruneta are un adevărat magnet la fotbaliști

Carolina Stramare, una dintre frumusețile Italiei, este deseori comparată de presa din țara ei cu Megan Fox grație trăsăturilor faciale asemănătoare. Tânăra de doar 23 de ani are deja în palmares titlul de Miss Italia 2019, ce i-a adus celebritatea peste noapte. Mai mult, de atunci a început să fie curtată de o mulțime de fotbaliști și, recent, s-a vorbit chiar de o relație cu portarul român Ionuț Radu.

Frumoasa Carolina Stramare este un model de succes. În plus, aceasta arată demențial în costum de baie, iar desele vacanțe pe care le-a făcut vara aceasta, în diverse colțuri ale Europei, au fost prilejul perfect de a-și etala corpul armonios și zvelt și formele de invidiat. Zilele acestea, bruneta se relaxează în Grecia, iar clipul de câteva secunde pe care l-a urcat pe pagina ei de Instagram a stârnit rumoare.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Carolina Stramare (@carolinastramare_)

Citește și: Cristiano Ronaldo, capricii uimitoare în vacanță. Fotbalistul plătește 15.000 de dolari doar pe lenjerii de pat și prosoape de baie

Îmbrăcată într-un costum de baie alb, din două piese, Carolina și-a expus bronzul ciocolatiu la care "a lucrat" toată vara. Câteva mișcări languroase și seducătoare și magnetismul din privire i s-au potrivit de minune. 

Carolina Stramare, relație cu un fotbalist român?

În urmă cu câteva luni, presa din Italia vorbea despre o relație între Carolina și Ionuț Radu, portarul român de la Cremonese, după ce pe rețelele sociale apăruseră câteva imagini în care cei doi păreau foarte apropiați.

Megan Fox de Italia pare că are magnet la fotbaliști, căci a avut o relație și cu fotbalistul Dusan Vlahovic, iar vara aceasta a fost pozată de paparazzi pe un iaht în Ibiza, alături de Marcos Alonso, jucătorul lui Chelea, și un grup de prieteni.

Citește și: Soția lui Messi, spectaculoasă în costum de baie, pe iaht în Ibiza. Fotbalistul, mai mândru ca oricând de frumoasa lui parteneră

Pe lângă campaniile publicitare pe care le bifează, multe dintre ele în ipostaze pline de senzualitate, Carolina are și o comunitate numeroasă de fani pe Instagram. Peste 430.000 de oameni o urmăresc pe rețeaua socială, mulți dintre ei aflând de brunetă după ce aceasta și-a pus pe cap coroana de Miss Italia 2019, titlu pe care i l-a dedicat mamei ei, care se stinsese din viață în anul precedent.

Citește și: Iahtul, „plaja” preferată a vedetelor în 2022. În ce costume de baie au făcut furori divele de la Hollywood și ce țări au preferat

Foto: Instagram

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.