Cele mai mari tranzacții imobiliare făcute de celebrități în 2021

Nu este un secret pentru nimeni că vedetele cheltuiesc o avere pe imobiliare în fiecare an. De la case de vacanță la ocean până la conace spectaculoase ascunse în zone cât mai îndepărtate ale lumii sau penthouse-uri în cele mai frumoase metropole, starurile de la Hollywood, și nu numai, uimesc în mod regulat cu investițiile lor masive pe piața imobiliară.

2021 nu a făcut excepție. Numeroase celebrități fie și-au vândut proprietățile, fie și-au achiziționat noi locuințe impresionante.

Architectural Digest a creat un top al celor mai mari tranzacții imobiliare făcute de vedete anul trecut, citat de Just Jared

10. Tommy Hilfiger: 45 de milioane de dolari (Vânzare)

Celebrul creator de modă și soția sa, Dee Ocleppo, și-au vândut casa din Greenwich, Connecticut, pentru $45 milioane în ianuarie. Au achiziționat-o în 2021, când au plătit pentru ea $31,4 milioane.

Tommy Hilfiger. Profimedia

9. Ellen DeGeneres & Portia de Rossi: 45 milioane dolari (Vânzare)

Vedeta de stand-up comedy și actrița din Arrested Development și-au vândut conacul de 10.000 de metri pătrați din Beverly Hills în mai 2021, pentru 45 de milioane de dolari. Au cumpărat casa inițial de la Adam Levine pentru 42,5 milioane de dolari în 2019. Și aceasta nu este singura lor tranzacție de pe această listă!

Ellen DeGeneres și Portia de Rossi au vândut proprietatea cumpărată de la Adam Levine. Profimedia

8. Bette Midler: 45 milioane dolari (Vânzare)

Actrița din „Wind Beneath My Wings” și soțul ei, Martin von Haselberg, și-au vândut penthouse-ul din Upper East Side, de 10.000 de metri pătrați, cu terasă amenajată și patru dormitoare, anul trecut, pentru 45 de milioane de dolari. Au locuit acolo 25 de ani.

Bette Midler. Getty Images

7. Mark Zuckerberg: 53 milioane dolari (Achiziție)

Fondatorul Facebook și soția sa, Priscilla Chan, au cumpărat 600 de acri de teren în Kauai, Hawaii, în martie, pe fondul unor controverse și proteste locale. Au promis că vor proteja fauna nativă și vor permite accesul publicului. De asemenea, aceștia dețin deja 700 de acri dintr-o achiziție din 2014 estimată la peste 100 de milioane de dolari.

Mark Zuckerberg, în Hawaii, decembrie 2021. Profimedia

6. Ellen DeGeneres & Portia de Rossi: 55 milioane dolari (Vânzare)

Realizatoarea tv și actrița de televiziune și-au vândut cea mai valoroasă proprietate, un spațiu de 4,3 acri, în Montecito, California, vara trecută, pentru 55 de milioane de dolari. Au cumpărat anterior spațiul pentru 49 de milioane de dolari. Acesta include o casă de 9.000 de metri pătrați, precum și un hambar proiectat de Tom Kundig.

Santa Monica, CA - Ellen Lee DeGeneres and Portia de Rossi arrive at the 47th People's Choice Awards at Barker Hangar in Santa Monica BACKGRID USA 7 DECEMBER 2021,Image: 646898775, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Pictured: Ellen Lee DeGeneres, Portia de Rossi, Credit line: Profimedia

5. Kanye West: 57,3 milioane dolari (Achiziție)

Rapperul și-a cumpărat o casă în Malibu pentru 57,3 milioane de dolari în septembrie, despre care se spune că se potrivește cu gustul său minimalist. Spațiul cu patru dormitoare este construit în întregime din beton și sticlă de către designerul Tadao Ando.

Kanye West. Profimedia

4. Scooter Braun: 65 milioane dolari (Achiziție)

Celebrul manager muzical a cumpărat o fermă de 65 de milioane de dolari în Brentwood, California, în septembrie 2021. A devenit cea mai valoroasă ofertă din zonă, din toate timpurile.

Casă Scooter Braun. Profimedia

3. The Weeknd: 70 milioane dolari (Achiziție)

Autorul hitului „Take My Breath” a achiziționat un conac de 70 de milioane de dolari în Bel Air, în 2021, cu o mulțime de facilități, inclusiv saună, sală de sport, piscine și chiar un cinematograf.

The Weeknd, casă Bel-Air. Profimedia

2. Jeff Bezos: 78 milioane dolari (Achiziție)

Fondatorul Amazon și iubita sa, Lauren Sanchez, au cumpărat 14 acri de teren în Maui, Hawaii, vara trecută. Pe estimări apar și o casă principală, dar și una de oaspeți.

Jeff Bezoss, proprietate de $78 milioane în Hawaii. Profimedia

Calvin Klein: 85 milioane dolari (Vânzare)

Designerul de modă și-a vândut proprietatea de 8,4 acri din East Hampton din secolul al XIX-lea pentru 85 de milioane de dolari în vara anului trecut, câștigând cu 81,4 milioane de dolari mai mult decât a plătit pentru ea în 1987. Spațiul vine cu o casă proiectată de arhitectul Gray Gardens, un bazin uriaș, precum și un teren impresionant.

Calvin Klein. Getty Images
Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.