Demi Rose, apariție de aproape 600.000 de aprecieri. Modelul și-a etalat silueta clepsidră într-un costum de baie colorat

Demi Rose, celebrul model de pe Instagram cunoscut în special pentru aparițiile în costum de baie, a făcut furori încă odată printre cele 17,2 milioane de urmăritori.

Posesoarea unor forme impresionante, Demi Rose știe cum să-și pună în evidență corpul care i-a adus numeroase contracte cu diferite branduri de îmbrăcăminte, dar și o comunitate de fani, care îi urmăresc orice mișcare.

Demi rose, Foto: Instagram

Fană împătimită a costumelor de baie care mai de care mai decupate și colorate, tânără, în vârstă de 26 de ani, a realizat recent o colaborare cu un brand de îmbrăcăminte, oferindu-le fanilor posibilitatea de a purta costume de baie create chiar de ea. Pentru a marca această realizare, Demi a publicat pe Instagram o fotografie îmbrăcată într-unul dintre costumele de baie create, iar reacția fanilor a fost una pe măsură.

Demi rose, Foto: Instagram

Citește și: Cum arată Irina Shayk când nu știe că e pozată de paparazzi. În costum de baie și fără pic de machiaj, rusoaica s-a distrat În Ibiza

Imaginea respectivă a strâns rapid 556.670 de aprecieri și numeroase comentarii de la urmăritorii ei, care i-au complimentat frumusețea și formele voluptoase, ce i-au adus faima.

Cine este Demi Rose

Demi Rose / Foto: Profimedia

Demi Rose s-a născut în 27 martie 1995, în Birmingham, Anglia, unde și-a petrecut copilăria. Modelul este fiica cea mare a lui Barrie Mawby și Christine Mawby. Tatăl ei era director bancar, în timp ce mama ei era fost consilier NHS.

Din păcate, tatăl lui Demi a decedat la vârsta de 80 de ani, iar mama ei a murit la vârsta de 63 de ani. Aceștia aveau o casă de 300.000 de lire sterline în Sutton Coldfield, Birmingham.

Citește și: Georgina Rodriguez, apariție seducătoare într-o rochie verde smarald. Iubita lui Cristiano Ronaldo, irezistibilă la o gală din Spania

Demi Rose a ajuns pentru prima oară în atenția presei de scandal în 2016, când a avut o relație cu rapperul Tyga, care tocmai se despărțise de Kylie Jenner. Paparazzii au fost non stop pe urmele lor, iar de aici înainte Demi nu a mai părăsit niciodată lumina reflectoarelor. Tânăra britanică nu face nimic concret pentru a-și menține celebritatea: este suficient să pozeze în costum de baie pe Instagram și imediat tabloidele preiau conținutul postat de ea.

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.