irina shayk
Divertisment

Irina Shayk, sursă foto: Profimedia

Cum arată Irina Shayk când nu știe că e pozată de paparazzi. În costum de baie și fără pic de machiaj, rusoaica s-a distrat în Ibiza

Zi de relaxare pentru Irina Shayk în Ibiza! Rusoaica a fost surprinsă de paparazzi în costum de baie, jucându-se în valurile Mediteranei, fiind la fel de frumoasă ca pe podium sau în campaniile publicitare în care este protagonistă.

Îmbrăcată într-un costum de baie maro și fără pic de machiaj pe față, Irina Shayk a făcut senzație în Ibiza. Neștiind că este pozată de paparazzi, rusoaica s-a relaxat și s-a simțit în largul ei alături de prietenii ei, printre care și designerul Riccardo Tisci.

Citește și: Irina Shayk, secretele frumuseții sale de revistă. Rusoiaca arată superb și fără pic de machiaj

irina shayk

Irina a renunțat doar pentru scurt timp la ochelarii de soare cu care și-a protejat ochii de razele puternice din Ibiza, suficient însă pentru ca fotoreporterii să-i surprindă chipul fără anticearcăn, rimel sau farduri. Fără pretenții, aceasta a stat la plajă pe prosop, nederanjată de ceilalți turiști.

Ce se întâmplă cu relația dintre Irina Shayk și Kanye West

Vacanța Irinei în Ibiza vine după ce surse apropiate au spus că fosta iubită a lui Bradley Cooper  încă se vede cu Kanye West, 44,  proaspăt despărțit de Kim Kardashian.

Citește și: Irina Shayk, răvășitoare pe plaja din Tulum. Modelul și-a etalat decolteul și abdomenul cu pătrățele într-un costum de baie minuscul

kanye west

Relația Irinei cu muzicianul a fost pusă sub semnul întrebării în urmă cu câteva săptămâni, după ce s-a aflat că cei doi „o lasă mai moale”: „Îl place ca pe un prieten, dar nu vrea o relație cu el” a dezvăluit o sursă despre Irina.

Cu toate acestea, cei doi ar fi încă împreună, cu toate că Irina nu a fost fotografiată la niciunul dintre evenimentele de lansare a albumului lui Kanye, Donda. Fosta lui soție Kim, pe de altă parte, a participat la eveniment, alături de cei patru copii ai lor.
Două cântece de pe album, Love Unconditionally și Welcome To My Life, sunt despre căsătoria cu Kim și sfârșitul mariajului. Un vers a ieșit însă în evidență: „I am losing my family” („Îmi pierd familia”). Acesta s-a repetat de mai multe ori și, deși evenimentul l-a inclus pe Kanye plimbându-se pe scenă – nu cântând piesele, acesta a căzut în genunchi când melodia a început să se audă.

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri