demi rose main
Divertisment

Demi rose, Foto: Instagram

Demi Rose, apariție de aproape 600.000 de aprecieri. Modelul și-a etalat silueta clepsidră într-un costum de baie colorat

Demi Rose, celebrul model de pe Instagram cunoscut în special pentru aparițiile în costum de baie, a făcut furori încă odată printre cele 17,2 milioane de urmăritori.

Posesoarea unor forme impresionante, Demi Rose știe cum să-și pună în evidență corpul care i-a adus numeroase contracte cu diferite branduri de îmbrăcăminte, dar și o comunitate de fani, care îi urmăresc orice mișcare.

demi rose (2)

Fană împătimită a costumelor de baie care mai de care mai decupate și colorate, tânără, în vârstă de 26 de ani, a realizat recent o colaborare cu un brand de îmbrăcăminte, oferindu-le fanilor posibilitatea de a purta costume de baie create chiar de ea. Pentru a marca această realizare, Demi a publicat pe Instagram o fotografie îmbrăcată într-unul dintre costumele de baie create, iar reacția fanilor a fost una pe măsură.

demi rose (1)
Vezi Secrete de muzeu și intră, din fața ecranului, în Imperial War Museum din Londra. Pe DIGI World și DIGI Online, azi de la 18:00.

Citește și: Cum arată Irina Shayk când nu știe că e pozată de paparazzi. În costum de baie și fără pic de machiaj, rusoaica s-a distrat În Ibiza

Imaginea respectivă a strâns rapid 556.670 de aprecieri și numeroase comentarii de la urmăritorii ei, care i-au complimentat frumusețea și formele voluptoase, ce i-au adus faima.

Cine este Demi Rose

Demi Rose

Demi Rose s-a născut în 27 martie 1995, în Birmingham, Anglia, unde și-a petrecut copilăria. Modelul este fiica cea mare a lui Barrie Mawby și Christine Mawby. Tatăl ei era director bancar, în timp ce mama ei era fost consilier NHS.

Din păcate, tatăl lui Demi a decedat la vârsta de 80 de ani, iar mama ei a murit la vârsta de 63 de ani. Aceștia aveau o casă de 300.000 de lire sterline în Sutton Coldfield, Birmingham.

Citește și: Georgina Rodriguez, apariție seducătoare într-o rochie verde smarald. Iubita lui Cristiano Ronaldo, irezistibilă la o gală din Spania

Demi Rose a ajuns pentru prima oară în atenția presei de scandal în 2016, când a avut o relație cu rapperul Tyga, care tocmai se despărțise de Kylie Jenner. Paparazzii au fost non stop pe urmele lor, iar de aici înainte Demi nu a mai părăsit niciodată lumina reflectoarelor. Tânăra britanică nu face nimic concret pentru a-și menține celebritatea: este suficient să pozeze în costum de baie pe Instagram și imediat tabloidele preiau conținutul postat de ea.

Etichete: instagram , silueta , demi rose

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri