Drake are o listă impresionantă de cuceriri. De la Rihanna la JLo, cine sunt vedetele care nu au rezistat farmecului artistului

Momentan, Drake nu este implicat în vreo relație serioasă, însă asta nu înseamnă că nu există nicio domnișoară care să îi țină de urât pe timp de pandemie. Cu toții știm de pasiunea lui Drake pentru Rihanna, însă lista de iubite a rapperului este una extrem de lungă și interesantă, cu fel de fel de vedete, dar și “doamne” de o calitate îndoielnică.

Până anul trecut putini știau ce comoara de băiețel are Drake: un “îngeraș” cu părul blond cârtionțat, pe nume Adonis, acum în vârstă de trei ani. Micuțul este rezultatul aventurii rapperului cu fosta vedetă de filme pentru adulți¸ Sophie Brousseau. Inițial acesta nu a recunoscut copilul, însă acum se mândrește cu el pe rețelele de socializare.

VEZI SI: Cine este Miss America 2020. Asya Branch, desemnată cea mai frumoasă femeie din SUA

Iubitele lui Drake: ce vedete a cucerit rapperul

Înainte să prezentam o listă absolut interminabilă cu modele mai puțin cunoscute care au ajuns în patul lui Drake, să începem cu artileria grea.  Evident, toată lumea știe de relația lui cu Rihanna, față de care și-a tot exprimat dragostea în mod public. Însă Drake a făcut cuceriri la fel de impresionante, însă relațiile lor nu au durat mult.

Vezi AICI o GALERIE FOTO cu lista impresionanta de iubite ale lui Drake.

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.