Miss USA 2020
Divertisment

Asya Branch, Miss USA 2020

Cine este Miss America 2020. Asya Branch, desemnată cea mai frumoasă femeie din SUA

Asya Branch este noua câștigătoare a Miss SUA. În vârstă de 22 de ani, tânăra a impresionat atât cu frumusețea ei, dar și cu povestea de viață impresionantă.

Cea mai frumoasă femeie din America provine dintr-o familie numeroasă: ea este al șaselea copil dintr-o familie de opt frați. Tatăl său s-a retras dintr-o funcție din armată, iar mama sa este asistent de profesor.

Miss USA 2020

Tatăl noii Miss SUA, arestat pentru răpire și jaf


Pe când Asya Branch avea numai 10 ani, tatăl ei a fost arestat pentru răpire și jaf armat. Poliția l-a ridicat de acasă, în vreme ce ea și frații săi urmăreau scena cutremurătoare de la fereastră. “Din ziua aceea, viața noastră s-a schimbat pentru totdeauna... Aveam o casă frumoasă și o viață minunată”, a povestit Miss SUA.

Cu tatăl ei în închisoare, banca a pus sechestru pe casa lor. „Oamenii ne-au privit diferit când au aflat că tatăl meu se află în închisoare”, a spus ea. „A fost o etapă critică în viața mea și a ajuns să mă schimbe. Am simțit această rușine copleșitoare”, a povestit Asyna Branch.

Miss USA 2020, Telecast, Memphis, USA - 09 Nov 2020

Vezi si: Cel mai sexy bărbat din lume, îmbrăcat în roz pe motor. Motivul pentru care toată lumea a întors privirea după Jason Momoa

Acum, Branch vorbește despre povestea tatălui ei pentru a ajuta alți copii care au părinții la închisoare.

Tânăra și-a dat cu părerea și despre subiectul controversat al deținerii de arme.

„Ca cineva care a crescut într-o casă cu arme, am învățat la o vârstă fragedă cum să încărc și cum să trag cu o arma și cred că educația ar trebui să fie disponibilă pentru toată lumea”, a mai spus ea.

VEZI SI:  Dieta Paleo –ghid pentru începători și un plan alimentar. Ce să mănânci la fiecare masă ca să slăbești garantat

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri