Ele sunt nepoatele gemene ale prințesei Diana. Tinerele au 29 de ani și s-au mutat la Londra: ”Suntem încântate să fim aici!”

Despre prințesa Diana s-a vorbit mult în ultima perioadă, mai ales că cei doi fii ai ei au organizat un eveniment fastuos în cadrul căruia au dezvelit o statuie în memoria ei, chiar în ziua în care ar fi împlinit 60 de ani. Acum, însă, nepoatele ei, lady Amelia și Eliza, sunt în centrul atenției, întrucât s-au mutat la Londra.

Nepoate gemene ale prințesei Diana au acum 29 de ani și s-au mutat din Africa de Sud la Londra, iar în cadrul unui interviu au vorbit despre mătușa lor. 

Citește și: Prințesa Diana, la un pas să incendieze bucătăria de la Palatul Kensington. Ce a făcut aceasta după ce a alertat pompierii

Gemenele, care sunt fiicele fratelui prințesei Diana, Earl Spencer, în vârstă de 57 de ani, au vorbit despre decizia de a se muta în Londra, dar și despre faptul că și-ar fi dorit să petreacă mai mult timp în compania prințesei Diana.

”Din păcate, noi eram foarte mici când ea a murit, avea doar cinci ani. Ne-ar fi plăcut să petrece mai mult timp cu ea, să ne construim amintiri. Nu știu cum să-ți explic, însă am în minte imagini cu ea. Pur și simplu sunt blocate acolo.”, a mărturisit Amelia.

Aceasta este logodită cu agentul imobiliar Greg Mallett, care în urmă cu o lună de zile a dezvăluit, printr-o postare făcută pe Instagram, că el și partenera lui au decis să se mute în Anglia. Ba mai mult, sora ei, Eliza, a hotărât ă o urmeze.

Citește și: Cum și-a petrecut prințesa Diana ultima zi de naștere: înconjurată de flori și cadouri de la admiratori bogați, inclusiv de la Trump

 

”Suntem foarte entuziasmați că am făcut pasul. Londra e o provocare și ne va inspira.”, a declarat Amelia, care a mărturisit că locuiește acum în Londra, la doar 20 de minute distanță de sora ei.

”Mutarea la Londra ne va permite să luăm parte la evenimente extraordinare, are multe oportunități să ne ofere.”, au mai spus ele.

Ba mai mult, cele două surori au planuri mari. Amelia își dorește să devină organizatoare de nunți, Eliza vrea să urmeze o carieră în design de interior.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amelia Spencer (@ameliaspencer15)

Citește și: Prințul George, cel mai înfocat susținător al naționalei de fotbal a Angliei. A fost adorabil într-un costum asortat cu al tatălui său

”Abia așteptăm să vedem ce ne va aduce viitorul. Mereu mi-am imaginat că vom ajunge la Londra, dar a durat mai mult decât m-am așteptat. Suntem entuziasmate să fim, în sfârșit, aici.”, a mai declarat Amelia, potrivit Daily Mail.

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.