Divertisment

Prințesa Diana, Foto: Profimeda

Prințesa Diana, la un pas să incendieze bucătăria de la Palatul Kensington. Ce a făcut aceasta după ce a alertat pompierii

Prințesa Diana a fost o bucătăreasă "teribilă", dezvăluie fostul ei bucătar de la curte, iar odată a chemat brigada de pompieri a Palatului Kensington, după ce a încercat gătească paste.

Darren McGrady, în vârstă de 58 de ani, care a fost bucătar personal al reginei în anii 1990 și a lucrat și pentru prințesa Diana, i-a adus un tribut regretatei prințese, cu ocazia aniversării de 60 de ani, în care povestea cum a fost pe cale Diana dea foc Palatului Kensington într-o încercare de a găti paste.

„Obișnuiam să lucrez de luni până vineri și aveam weekenduri libere. Într-o zi, prințesa și-a invitat un prieten la palat, iar ea era în bucătărie unde gătea paste și un sos de roșii ”, a explicat fostul bucătar regal. „Au discutat, pastele au dat în clocot, iar apa a stins ochiul aragazului. S-au dus să-și mănânce mâncarea, iar mai târziu, prințesa s-a întors în bucătărie și a simțit mirosul de gaz. Era de la ochiul aragazului. Așa că a chemat pompierii palatului.”

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Citește și: Cum și-a petrecut prințesa Diana ultima zi de naștere: înconjurată de flori și cadouri de la admiratori bogați, inclusiv de la Trump

Incidentul a trecut cu bine, iar când Darren s-a întors la muncă, luni dimineața, prințesa Diana i-a povestit toată întâmplarea și a făcut o remarcă îndrăzneață despre pompierii care au sosit.

"Darren, nu-ți vine să crezi ce mi s-a întâmplat. Aproape că am dat foc bucătăriei. Dar cea mai bună parte a fost că am avut 12 pompieri musculoși doar pentru mine.”

McGrady a petrecut un total de 15 ani lucrând pentru familia regală, patru pentru Diana și 11 ani pentru regină. El povestit timpul petrecut lucrând pentru acestea a fost „uimitor”, dezvăluind că „împreună cu regina, am ajuns să călătoresc peste tot în lume până la Sandringham, Windsor, Balmoral, Palatul Holyrood, Royal Yacht Britannia, inclusiv două vizite în Australia, ceea ce a fost uimitor. ”

Citește și: Prințul George, cel mai înfocat susținător al naționalei de fotbal a Angliei. A fost adorabil într-un costum asortat cu al tatălui său

După tragicul accident de mașină de la Paris, din 1997, în care a decedat Lady Di, McGrady a primit o ofertă din partea prințului Charles pentru a deveni bucătarul său privat. McGrady a refuzat oferta și s-a mutat din Marea Britanie la Dallas, în 1998, unde locuiește și astăzi alături de soția sa, Wendy.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri