Fiica cea mică a lui Steve Jobs are un iubit nou. Tânăra nu a moștenit niciun ban de la tatăl ei, dar s-a remarcat ca model

Eve, fiica cea mică a lui Steve Jobs, are o nouă relație. Mai exact, potrivit Us Weekly, ea se întâlnește cu Drew Taggart, DJ-ul de la The Chainsmokers.

În vârstă de 24 de ani, fiica cea mică a lui Steve Jobs și artistul, care are 32 de ani, se distrează de minune împreună și se bucură de timpul petrecut. Potrivit unei surse citate de Us Weekly, ceea ce a început ca un flirt de vară s-a transformat într-o relație frumoasă.

Înainte de a fi împreună, atât Eve, cât și Taggart s-au făcut remarcați în presa internațională pentru relațiile pe care le-au avut. Artistul a fost cuplat cu Meredith Mickelson ori cu Haley Rowe. De cealaltă parte, Eve, care a debutat la Săptămâna Modei de la Paris, în septembrie 2021, este cunoscută pentru relația pe care a avut-o cu Harry Hudson, unul dintre prietenii apropiați ai lui Kylie Jenner.

Pentru Taggart, însă, anul 2022 a fost unul plin, întrucât The Chainsmokers a lansat al patrulea album de studio - So Far So Good, care s-a bucurat de un succes uriaș, astfel că în 2023, trupa va pleca în turneu în Europa. 

Eve a semnat cu DNA Model Management

Nici Eve, fiica regretatului fondator al Apple, nu o duce rău. Mai exact, ea se bucură de succes în lumea modelingului, iar în urmă cu câteva luni a anunțat semnarea unui contract cu DNA Model Management.

În vârstă de 24 de ani, tânăra, care este fiica regretatului fondator al Apple și a lui Laurene Powell Jobs, în vârstă de 59 de ani, a făcut anunțul inedit pe contul personal de socializare.

”Reprezentată acum de @dnamodels”, a scris ea în dreptul unei fotografii portret, în care a apare îmbrăcată într-o bluză neagră și este foarte serioasă.

Potrivit Daily Mail, această reușită a lui Eve înseamnă un pas înainte în cariera ei ca model, întrucât firma respectivă reprezintă modele celebre, printre care Doutzen Kroes, Emily Ratajkowski și Kaia Gerber.

Eve nu a moștenit niciun ban de la tatăl ei 

Înainte de a muri,  în octombrie 2011, Jobs avea o avere estimată la $10,2 miliarde. Fiica sa cea mare, Lisa, a primit o sumă importantă de bani, după decesul tatălui ei, dar cea mai mare parte a averii a mers la Powell-Jobs care nu plănuiește să o lase celor trei copii ai săi. 

Powell-Jobs are o avere de $35,4 miliarde de dolari, iar ea a declarat, acum câteva luni, pentru The New York Times, că nu este „nimic corect” în legătură cu o avere moștenită.

VEZI SI: Cele mai puternice antibiotice naturale: usturoiul, ghimbirul sau scorțișoara, aliații noștri în lupta cu infecțiile

„Am moștenit averea de la soțul meu căruia nu i-a păsat de acumularea acesteia”. „Lucrez în onoarea muncii sale si mi-am dedicat viața pentru a face tot ce-mi stă în putință pentru a distribui eficient această avere, așa încat să poată beneficia de ea oameni și comunități, într-un mod viabil”.

„Nu sunt interesată de construirea unei averi care să fie moștenite, iar copiii mei știu asta. Pe Steve nu-l interesa așa ceva. Dacă voi trăi îndeajuns de mult, se va sfârși odată cu mine”.

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.