Eve, fiica lui Steve Jobs
Divertisment

Eve, fiica lui Steve Jobs / Getty Images

Fiica cea mică a lui Steve Jobs are un iubit nou. Tânăra nu a moștenit niciun ban de la tatăl ei, dar s-a remarcat ca model

Eve, fiica cea mică a lui Steve Jobs, are o nouă relație. Mai exact, potrivit Us Weekly, ea se întâlnește cu Drew Taggart, DJ-ul de la The Chainsmokers.

În vârstă de 24 de ani, fiica cea mică a lui Steve Jobs și artistul, care are 32 de ani, se distrează de minune împreună și se bucură de timpul petrecut. Potrivit unei surse citate de Us Weekly, ceea ce a început ca un flirt de vară s-a transformat într-o relație frumoasă.

Înainte de a fi împreună, atât Eve, cât și Taggart s-au făcut remarcați în presa internațională pentru relațiile pe care le-au avut. Artistul a fost cuplat cu Meredith Mickelson ori cu Haley Rowe. De cealaltă parte, Eve, care a debutat la Săptămâna Modei de la Paris, în septembrie 2021, este cunoscută pentru relația pe care a avut-o cu Harry Hudson, unul dintre prietenii apropiați ai lui Kylie Jenner.

Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

Pentru Taggart, însă, anul 2022 a fost unul plin, întrucât The Chainsmokers a lansat al patrulea album de studio - So Far So Good, care s-a bucurat de un succes uriaș, astfel că în 2023, trupa va pleca în turneu în Europa. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Eve a semnat cu DNA Model Management

Nici Eve, fiica regretatului fondator al Apple, nu o duce rău. Mai exact, ea se bucură de succes în lumea modelingului, iar în urmă cu câteva luni a anunțat semnarea unui contract cu DNA Model Management.

În vârstă de 24 de ani, tânăra, care este fiica regretatului fondator al Apple și a lui Laurene Powell Jobs, în vârstă de 59 de ani, a făcut anunțul inedit pe contul personal de socializare.

”Reprezentată acum de @dnamodels”, a scris ea în dreptul unei fotografii portret, în care a apare îmbrăcată într-o bluză neagră și este foarte serioasă.

Potrivit Daily Mail, această reușită a lui Eve înseamnă un pas înainte în cariera ei ca model, întrucât firma respectivă reprezintă modele celebre, printre care Doutzen Kroes, Emily Ratajkowski și Kaia Gerber.

Fiica lui Steve Jobs

Eve nu a moștenit niciun ban de la tatăl ei 

Înainte de a muri,  în octombrie 2011, Jobs avea o avere estimată la $10,2 miliarde. Fiica sa cea mare, Lisa, a primit o sumă importantă de bani, după decesul tatălui ei, dar cea mai mare parte a averii a mers la Powell-Jobs care nu plănuiește să o lase celor trei copii ai săi. 

Powell-Jobs are o avere de $35,4 miliarde de dolari, iar ea a declarat, acum câteva luni, pentru The New York Times, că nu este „nimic corect” în legătură cu o avere moștenită.

VEZI SI: Cele mai puternice antibiotice naturale: usturoiul, ghimbirul sau scorțișoara, aliații noștri în lupta cu infecțiile

„Am moștenit averea de la soțul meu căruia nu i-a păsat de acumularea acesteia”. „Lucrez în onoarea muncii sale si mi-am dedicat viața pentru a face tot ce-mi stă în putință pentru a distribui eficient această avere, așa încat să poată beneficia de ea oameni și comunități, într-un mod viabil”.

„Nu sunt interesată de construirea unei averi care să fie moștenite, iar copiii mei știu asta. Pe Steve nu-l interesa așa ceva. Dacă voi trăi îndeajuns de mult, se va sfârși odată cu mine”.

Etichete: relatie , steve jobs , iubit , eve jobs

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri