Fiica Madonnei, seducătoare într-o rochie decupată în zona abdomenului. Lourdes Leon moștenește trăsăturile mamei sale

Fiica Madonnei, Lourdes Leon, a surprins din nou cu o apariție plină de senzualitate pe rețelele de socializare, purtând o rochie impresionantă și foarte îndrăzneață. Tânăra artistă moștenește trăsăturile celebrei sale mame, iar fanii au observat acest lucru. 

Într-o postare pe contul său de Instagram, Lourdes Leon și-a arătat silueta de invidiat într-o rochie neagră, decupată în zona abdomenului și cu un decolteu adânc, care i-a lăsat la vedere bustul generos. Fiica Madonnei a poza în ipostaze seducătoare, arătându-și din plin trăsăturile superbe moștenite de la mama sa. Modelul a pozat alături de prietena sa, Trinity Vigorsky, sugerând o colaborare muzicală între cele două. 

Fiica cea mare a Madonnei a împlinit recent vârsta de 26 de ani, celebra interpretă aducându-i un omagiu fiicei sale pe contul său de Instagram. 

Citește și: Fiica Madonnei și-a arătat silueta de invidiat într-o salopetă foarte mulată. Lourdes Leon a atras toate privirile în Miami

„La mulți ani, Lourdes Maria! Sunt atât de mândru de femeia, artista, omul care ai devenit. Să nu uiți niciodată cine ești, micuță stea! Strălucește mai puternic decât toate Stelele de pe Cer”, a scris Madonna la descrierea postării cu fiica sa, în care rulau mai multe imagini cu cele două. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

Lourdes Leon, adevărul despre relația cu mama ei

În cadrul unui interviu, Lourdes Leon, în vârstă de 25 de ani, a dezvăluit că mama ei este foarte posesivă și ”i-a controlat toată viața”.

”Mama este obsedată de control, ea mi-a controlat toată viața. Tocmai de aceea am fost nevoită să fiu independentă imediat după ce am absolvit liceul.”, a mărturisit tânăra în cadrul unui interviu pentru o revistă.

Citește și: Fiica Madonnei, Lourdes Leon, dezvăluiri despre relaţia cu Timotheé Chalamet: „ A fost primul meu iubit"

Leon, care lucrează ca model, a mărturisit că una dintre modalitățile pe care le-a găsit pentru a fi independentă a fost să-și plătească singură apartamentul din New York și facultatea, în ciuda faptului că mama ei are milioane de dolari în conturi.

”Nu primim niciun ajutor financiar”, a spus ea, după care a continuat: ”Evident, am fost privilegiați să creștem într-o astfel de familie. Nu neg asta, însă nu am primit nimic fără efort. Cred că mama a văzut acei copii ai altor persoane faimoase și și-a spus: ”Copiii mei nu vor fi așa.” În plus, dacă părinții tăi plătesc pentru lucrurile tale, atunci acest lucru le oferă alte drepturi.”, a mai adăugat tânăra.

Leon, în vârstă de 26 de ani, este fiica Madonnei cu fostul ei iubit, Carlos Leon, cu care aceasta a avut o relație din septembrie 1994 până în mai 1997. Aceasta are, de asemenea, un fiu de 21 de ani, pe nume Rocco, din căsnicia cu Guy Ritchie. De asemenea, ea are alți cinci copii adoptați - David Banda, 16 ani, Mercy James, 15 ani și gemenii Estere și Stelle Ciccone, de nouă ani.

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.