EXCLUSIVE: Lourdes Leon Steps Out In New York City With Friends To Have Lunch And Smoking A Day After Her Mom Madonna Shared A Topless Photo On Her Instagram
Divertisment

Lourdes Leon/ Profimedia Images

Fiica Madonnei, fotografii controversate în cea mai noua campanie publicitară. Cum a pozat Lourdes Leon

Fiica Madonnei, Lourdes Leon, este o tânără extrem de dezinhibată, care vrea să transmită un mesaj clar: frumusețea nu înseamnă să te încadrezi în tiparele impuse de alții. Lourdes este deja cunoscută pentru faptul că nu se epilează și că adesea a pozat în diverse campanii publicitare fără să își îndepărteze părul de la subraț sau de pe picioare.

Iată că acum a făcut-o din nou. În vârstă de 24 de ani, Lordes este imaginea brandului  Juicy Couture , alături de modelul plus size Ashley Graham. Acestea vor să demonstreze că te poți simți sexy și frumoasă, chiar dacă nu te încadrezi în tiparele impuse de Hollywood.

VEZI SI: Pilula de a doua zi: când trebuie luată ca să își facă efectul. Cât de eficientă este această metodă de contracepție de urgență

Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

 

 

SURSA FOTO:  Juicy Couture 

Cu sprâncenele ei unicat, neepilată nici de data aceasta, Loudres pozează cu încredere în lenjerie intimă.

Deși este fiica uneia dintre cele mai cunoscute artiste de pe planetă, Lourdes este destul de discretă și apare rar în public sau la evenimente mondene. Ține mult mai intimitatea ei și încă nu este clar ce gen de carieră își dorește. Cochetează cu modellingul din când în când, însă până acum nu se poate spune despre ea că este model.

VEZI SI: Remedii naturiste împotriva căderii părului. Ce poți face înainte să dai banii pe alte produse

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri