EXCLUSIVE: Lourdes Leon Steps Out In New York City With Friends To Have Lunch And Smoking A Day After Her Mom Madonna Shared A Topless Photo On Her Instagram
Divertisment

Lourdes Leon/ Profimedia Images

Fiica Madonnei și-a arătat silueta de invidiat într-o salopetă foarte mulată. Lourdes Leon a atras toate privirile în Miami

Lourdes Leon, fiica Madonnei, și-a arătat formele voluptoase în timpul unei plimbări în Miami, purtând o ținută foarte mulată, creată de Kim Kardashian. 

Modelul în vârstă de 25 de ani a atras toate privirile într-o salopetă ultra mulată pe corp. Toți ochii au fost ațintiți asupra acesteia în timp ce fiica celebrei cântărețe ”defila”, arătându-și astfel formele voluptoase. 

Citește și: Lourdes, pe urmele mamei sale celebre. Fiica Madonnei, protagonista unei ședințe foto în lenjerie intimă pentru colecția Rihannei

Ea și-a asortat ținuta cu pe preche de încălțări sport de un verde strălucitor cu dungi portocalii și o pălărie din tricot albastru, galben și verde. Nu au lipsit nici ochelarii de soare pe care i-a așezat deasupra pălăriei, în timp ce căra un troler imens și o pungă de cumpărături argintie. 

Ce relația are Lourdes Leon cu mama ei, Madonna

Fiica Madonnei, Lourdes, arată identic cu mama ei faimoasă în fotografiile făcute publice de vedetă. Asemănarea lor este una neobișnuită, mai ales în perioada în care artista pop era în liceu. Acestea nu au în comun doar trăsăturile fizice, ci și personaliatatea puternică. În urmă cu ceva timp, Lourdes Leon a vorbit despre relația cu mama ei. 

„Mama este obsedată de control, ea mi-a controlat toată viața. Tocmai de aceea am fost nevoită să fiu independentă imediat după ce am absolvit liceul”, a povestit Lourdes Leon în cadrul unui interviu pentru o revistă.

Citește și: Cum arată acum fiica Madonnei. Tânăra seamănă foarte mult cu mama ei în adolescență: „Este incredibilă în tot ceea ce face”

Lourdes a mărturisit și că una dintre modalitățile pe care le-a găsit pentru a fi independentă a fost să-și plătească singură apartamentul din New York și facultatea, în ciuda faptului că mama ei are milioane de dolari în conturi.

„Nu primim niciun ajutor financiar”, a spus ea, după care a continuat: ”Evident, am fost privilegiați să creștem într-o astfel de familie. Nu neg asta, însă nu am primit nimic fără efort. Cred că mama a văzut acei copii ai altor persoane faimoase și și-a spus: ”Copiii mei nu vor fi așa.” În plus, dacă părinții tăi plătesc pentru lucrurile tale, atunci acest lucru le oferă alte drepturi”, a mai adăugat tânăra.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri