Gal Gadot, siluetă perfectă chiar și după trei nașteri. ”Wonder Woman” se mândrește cu un abdomen perfect la 36 de ani

Gal Gadot, actrița cunoscută pentru rolul interpretat în ”Wonder Woman”, are 36 de ani, a născut trei copii, dar se mândrește cu o siluetă impecabilă, pe care și-a etalat-o de curând într-o fotografie pe rețelele sociale.

Gal Gadot, îndrăgita actriță de la Hollywood, pare o puștoaică de 20 de ani în cea mai recentă imagine postată pe rețelele sociale. În fotografia respectivă, actrița apare pe plajă, îmbrăcată în pantaloni și într-o bustieră, lăsându-și la vedere abdomenul perfect sculptat.

Citește și: Gal Gadot va fi regina cea rea în noul film „Albă ca Zăpada și cei șapte pitici”

”Oh, cât de mult îmi lipsesc zilele însorite de vară.”, a scris actrița în dreptul imaginii ce a adunat aproape două milioane de aprecieri.

Gal Gadot a născut al treilea copil în iunie 2021

Gal Gadot are trei fete cu omul de afaceri, Yaron Varsano: Alma, în vârstă de 10 ani, Maya în vârstă de 4 ani, și Daniella, în vârstă de doar 8 luni, iar de curând ea a vorbit despre experiența ca mamă, mărturisind că pur și simplu adoră să dea viață. 

„Îmi place să nasc. Aș face-o o dată pe săptămână dacă aș putea. Este magic. Am luat întotdeauna epidurale, ca să fiu sinceră, așa că nu este atât de dureros. În momentul în care simți că dai viață, este incredibil”, a declarat Gal Gadot. 

Deși iubește să nască, actrița mărturisește că „sarcinile sunt grele pentru mine”. „Mă simt rău și am migrene. Nu sunt în elementul meu”, spune ea.

Citește și: Gal Gadot, răvășitoare la premiera „Red Notice”, unul dintre cele mai scumpe filme din acest an

De asemenea, actrița a dezvăluit că își dorește ca acestea să ducă o viață simplă, departe de lumina reflectoarelor.  

„Vreau ca fiicele mele să ducă o viață privată.  Vreau ca ele să fie naive, în siguranță și protejate. Eu împărtășesc multe. Cred că dacă am trecut prin experiențe care îi pot ajuta pe alții să învețe ceva este grozav. Dar în ceea ce privește familia mea, sunt foarte protectoare”, a mărtusirit Gal Gadot despre familia ei. 

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.